Neler Yeni

Yardım Sizce masaüstü pc almak için beklenir mi?

YazılımKafa

80+ Silver
40 bin civarına masaüstü sistem almayı düşünüyorum. Şuan vade farksız sistemler var. 5000 serisi çıkacak ama ilk başta fiyatlar pahalı olur, ayrıca taksit olmaz muhtemelen. Vade farksız değerlendirmek için şimdi alıp sonradan ekran kartı değiştirmek mantıklı gibi. Monitör klavye mouse um tamam . Sistem kaldı sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten ilk etapta 5070 ve üstü çıkacak diye biliyorum. Yani 40k bütçede kolay kolay o sistemlerden alamam

echoes

80+ Bronze
İşlemcisi daha iyi bir 4000 serisi alıp daha sonra 5000 serisine yükseltme yapabilirsin o zaman, mantıklı olabilir sanki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Abdullah Çetin
40 bin civarına masaüstü sistem almayı düşünüyorum. Şuan vade farksız sistemler var. 5000 serisi çıkacak ama ilk başta fiyatlar pahalı olur, ayrıca taksit olmaz muhtemelen. Vade farksız değerlendirmek için şimdi alıp sonradan ekran kartı değiştirmek mantıklı gibi. Monitör klavye mouse um tamam . Sistem kaldı sadece

Zaten ilk etapta 5070 ve üstü çıkacak diye biliyorum. Yani 40k bütçede kolay kolay o sistemlerden alamam
Hocam, ülkenin yarınını kimse bilmiyor..
Sabit kurların olacağını varsayarsak matıklı olabilir.. Hem yılbaşıda geçti zaten..
Ama (benim görüşüm) alabiliyorken almak iyidir..
Sadece 5000 serisi açısından düşünüyorsan upgrade yapabilirsin..

YazılımKafa

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcisi daha iyi bir 4000 serisi alıp daha sonra 5000 serisine yükseltme yapabilirsin o zaman, mantıklı olabilir sanki.
Aynen banada öyle mantıklı geliyor

Hocam, ülkenin yarınını kimse bilmiyor..
Sabit kurların olacağını varsayarsak matıklı olabilir.. Hem yılbaşıda geçti zaten..
Ama (benim görüşüm) alabiliyorken almak iyidir..
Sadece 5000 serisi açısından düşünüyorsan upgrade yapabilirsin..
Aynen bencede

Ama vade farksız 12 taksit gamegarajda var ve işlemcilerde falan özelleştirme seçenekleri fazla kısıtlı

Bu sistem 38 bin ve faizsiz 12 taksiti var. Ekran kartını satıp 7800xt alırım belki. Sizce şuan faizsiz taksit için bu alınır mı? Her ay düzenli yüksek meblağda ödemelerim var. O yüzden ne kadar çok taksit olursa o kadar iyi sistem alırım.
IMG_0633.png

Bu arada elimde samsung 990 pro ssd var

Son düzenleme:

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
Arda doğan

Bence toplama sistem kur işlemcini ileride ekran kartını yükseltme amacıyla biraz yüksek tut hiç taksit falanda girme çok koyuyo xaten parça kaliteni ssd ve ram kapasitenide iyi tutmuş olursun sonra 2.elden ortalama bi ekran kartı alırsın 6700xt bilene sana her oyunu ultrada açabilir ileride paran birikir sistemine 5000 veya 9000 serisinden güzel bir kart'da oturtursun canavar gibi olur

YazılımKafa

80+ Silver
Bence toplama sistem kur işlemcini ileride ekran kartını yükseltme amacıyla biraz yüksek tut hiç taksit falanda girme çok koyuyo xaten parça kaliteni ssd ve ram kapasitenide iyi tutmuş olursun sonra 2.elden ortalama bi ekran kartı alırsın 6700xt bilene sana her oyunu ultrada açabilir ileride paran birikir sistemine 5000 veya 9000 serisinden güzel bir kart'da oturtursun canavar gibi olur
Yukardada yazdım birikmiş param yok. Düzenli ödemelerim var. Taksit ile aylık 4-5 bin civarına alacağım bir sistem bakıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik

5000 serisi bütçeni aşar ama aşmasa bile önermem çünkü vramleri ciddi manada düşük. Amd radeon 16 gb vramli kartlara bakmanı öneririm ve işlemci de amd olsun son olaylardan sonra intel alman saçma olur.

YazılımKafa

80+ Silver
5000 serisi bütçeni aşar ama aşmasa bile önermem çünkü vramleri ciddi manada düşük. Amd radeon 16 gb vramli kartlara bakmanı öneririm ve işlemci de amd olsun son olaylardan sonra intel alman saçma olur.
Öyle zaten. Şuan faizsiz 12 yapan gamegarajın bir sistemi var. İşlemci 7500f ekran kartı 4060ti. Sistemi alıp ekran kartını satıp 7800xt takmayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Öyle zaten. Şuan faizsiz 12 yapan gamegarajın bir sistemi var. İşlemci 7500f ekran kartı 4060ti. Sistemi alıp ekran kartını satıp 7800xt takmayı düşünüyorum
Valla satabilirsen güzel olur o sistem.

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Burak

Faizsiz firsat her zaman bulunmaz, alabiliyorken alin. Marttan sonra piyasa dalgalanmaya baslar fiyatlar uzar gider. 4060Ti su an hem 1080P hem 2K icin sizi goturur 7800XT gecmek yerine ileride direkt 7900XT / XTX veya 5000 serisi NVIDIA 'ya gecersiniz. 7800XT kullanicisiyim 2K 'da hicbir oyun zorlamiyor fakat 4K 'ya da gucu yetmiyor.

YazılımKafa

80+ Silver
Valla satabilirsen güzel olur o sistem.
İşte acaba satış ne kadar sürer

Faizsiz firsat her zaman bulunmaz, alabiliyorken alin. Marttan sonra piyasa dalgalanmaya baslar fiyatlar uzar gider. 4060Ti su an hem 1080P hem 2K icin sizi goturur 7800XT gecmek yerine ileride direkt 7900XT / XTX veya 5000 serisi NVIDIA 'ya gecersiniz. 7800XT kullanicisiyim 2K 'da hicbir oyun zorlamiyor fakat 4K 'ya da gucu yetmiyor.
4060 ti ile 7800xt arasındada ciddi farklar var. Mümkünse satıp onu alırım.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
Arda doğan
Yukardada yazdım birikmiş param yok. Düzenli ödemelerim var. Taksit ile aylık 4-5 bin civarına alacağım bir sistem bakıyorum
Bence alma çok faiz koyuyor değmez biraz sık dişi biriktir al derim

YazılımKafa

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,126
Üyeler
165,638
Son üye
omerrr_