Neler Yeni

Yardım Sizce masaüstü pc almak için beklenir mi?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,427
İsim
Arda doğan
Faizsiz sistemlerden bahsediyorum. Üstte ekran resmi alıp attığım sistem faizsiz 12 taksite satılıyor
7500f'li.iyiymiş attığın ama anakart değiş derim.biostar pek iyi değil biosta falan doğrudan incelemeler ayar yapanlar bulamazsın

YazılımKafa

80+ Gold
İşin kötüsü faizsiz taksiti kuveyte yapıyor ve kuveyt kullanmadığım için limitini düşük tutmuştum. Diğer kartlardan birini düşürdüm. Kuveyti artırmayı deneyeceğim. İnşaallah olur.

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Keloğlan 🆚sinek
40 bin civarına masaüstü sistem almayı düşünüyorum. Şuan vade farksız sistemler var. 5000 serisi çıkacak ama ilk başta fiyatlar pahalı olur, ayrıca taksit olmaz muhtemelen. Vade farksız değerlendirmek için şimdi alıp sonradan ekran kartı değiştirmek mantıklı gibi. Monitör klavye mouse um tamam . Sistem kaldı sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten ilk etapta 5070 ve üstü çıkacak diye biliyorum. Yani 40k bütçede kolay kolay o sistemlerden alamam
Yav napacan 5070 yi pahalı zaten

YazılımKafa

80+ Gold

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Keloğlan 🆚sinek
O kadar dert değil. O sonra hallolur. Aciliyeti yok yani
O zaman çalış biryerde biriktirip istediğini al 75 bine rtx 4070 ti superli bi sistem buldum tekli toplamalı link halinde şuan onu biriktiricem fiyatlar çok artmazssa seneye alırım

arifgngr11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Arif güngör
40 bin civarına masaüstü sistem almayı düşünüyorum. Şuan vade farksız sistemler var. 5000 serisi çıkacak ama ilk başta fiyatlar pahalı olur, ayrıca taksit olmaz muhtemelen. Vade farksız değerlendirmek için şimdi alıp sonradan ekran kartı değiştirmek mantıklı gibi. Monitör klavye mouse um tamam . Sistem kaldı sadece

Zaten ilk etapta 5070 ve üstü çıkacak diye biliyorum. Yani 40k bütçede kolay kolay o sistemlerden alamam
DDR 5 sistem al şimdi. İlerde 50xx serisi kartlar çıkınca ekran kartını değiştirirsin. Ama uğraşmam al sat ile dersen eğer piyasa ne olur ucuzlar mı? kartlar açıklanandan ne kadar fiyat farkıyla satışa çıkacak? bunları bilmiyoruz o yüzden biraz risk almış olursun ve yaza doğru çıkacak sanırım daha baya bir vakit var.

YazılımKafa

80+ Gold
O zaman çalış biryerde biriktirip istediğini al 75 bine rtx 4070 ti superli bi sistem buldum tekli toplamalı link halinde şuan onu biriktiricem fiyatlar çok artmazssa seneye alırım
Faizsiz 12 taksit varken biriktirmenin anlamı yok. Aylarca bilgisayarsız durmam. Ayrıca zaten çalışıyorum

DDR 5 sistem al şimdi. İlerde 50xx serisi kartlar çıkınca ekran kartını değiştirirsin. Ama uğraşmam al sat ile dersen eğer piyasa ne olur ucuzlar mı? kartlar açıklanandan ne kadar fiyat farkıyla satışa çıkacak? bunları bilmiyoruz o yüzden biraz risk almış olursun ve yaza doğru çıkacak sanırım daha baya bir vakit var.
Yorumda attığım ss deki sistemi almayı düşünüyorum

arifgngr11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Arif güngör
Faizsiz 12 taksit varken biriktirmenin anlamı yok. Aylarca bilgisayarsız durmam. Ayrıca zaten çalışıyorum

Yorumda attığım ss deki sistemi almayı düşünüyorum
dediğim gibi birkaç ay idare etsin yeter. 7500f ilerde 5070 almak istersen besler mi bilmiyorum o konuda bir fikrim yok. ama attığın sistem daha kaliteli parçalarla yapılabilir sanki. Anakart biostar falan ilerde başını ağrıtabilir kaliteli parçalar kullanmaya dikkat et.

YazılımKafa

80+ Gold
dediğim gibi birkaç ay idare etsin yeter. 7500f ilerde 5070 almak istersen besler mi bilmiyorum o konuda bir fikrim yok. ama attığın sistem daha kaliteli parçalarla yapılabilir sanki. Anakart biostar falan ilerde başını ağrıtabilir kaliteli parçalar kullanmaya dikkat et.
Anakartı değiştiririm o dert değil. Ekran kartınıda 7800xt yapmayı planlıyorum. Ssd olarak elimde samsung 990 pro var zaten. Başka bir ihtiyaç kalmıyor

YazılımKafa

80+ Gold
Bu haliyle satın alıp ekran kartını satıp 7800xt almayı planlıyorum
IMG_0635.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,049
Üyeler
166,684
Son üye