Sizce mining popülerliğini yitirir mi ?

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,386
• İleriye dönük nasıl yorumlarsınız ?
• Mining hiç bir zaman bitecek bir şey olarak görülmüyormu ?
• Ekran kartı piyasasını nasıl etkileyecek onu merak ediyorum.
• Ayrıca 2022'nin ikinci çeyreğine gireli 15 gün oldu ayriyeten bu yaz çip krizinin hafif toparlayacağı söyleniliyordu.

İleriye dönük nasıl yorumlarsınız ?
Ve mining hiç bir zaman bitecek bir şey olarak görülmüyormu ?
Ekran kartı piyasasını nasıl etkileyecek onu merak ediyorum.
Ayrıca 2022'nin ikinci çeyreğine gireli 15 gün oldu ayriyeten bu yaz çip krizinin hafif toparlayacağı söyleniliyordu.
Miningin bitmesi çok zor

Mining hala o kadar popüler ki bitcoin mining yapan cihazların yaydığı ısının iklime zararlı olduğunu gösteren bir çalışma bile var. Anlayacağınız hala çok popüler

Komple bitmez coinler biter. Yeni si gelir atıyom supra coin diye bir şey çıkar ETH kompleeee yok olur
o zaman eth supraaaaaa :D o değil artık ülkede dolar arttığı için sürekli eth düşse bile miningde tl de sıkıntı yaşamıyorsun parayı bağlada bir yere nerden gelirse gelsin ben bir arkadasımla 100 er binlik yatırım yapmayı düsünüyorum şahsen 200 k lık bi rig kurar 12 ay sonra keyfimize bakarız

o zaman eth supraaaaaa :D o değil artık ülkede dolar arttığı için sürekli eth düşse bile miningde TL de sıkıntı yaşamıyorsun parayı bağlada bir yere nerden gelirse gelsin ben bir arkadasımla 100 er binlik yatırım yapmayı düsünüyorum şahsen 200 k lık bi rig kurar 12 ay sonra keyfimize bakarız
Safları sıklaştıralım mı ? 🥲

Geri