Neler Yeni

Sizce monitörü servise göndereyimmi

Emirking3470

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Emir Doğan
Merhaba arkadaşlar asus vp228qg monitörüm var ve aralık dışında sorunu veriyor teknik servise yazdım hdmı portu bozuk olabilir dedi bende denemek için annemin laptobu bağladım sorunsuz şekilde görüntü geldi sonra pc demi sorun var dedim tv ye bağladım ondada sorunsuz görüntü veriyor sonra tekrar yazdım teknik servise çözünürlük değiştiği için olan bir sorun bu dedi ama bu monitör 1080p ve 1080p nin üstünde bir seçenek yok nasıl değişecek dedim kablo bozuktur ozaman dedi sonra böyle baya konuştuk en sonun da teknik servise gönderin bakalım dedi sizce göndereyimmi.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Merhaba arkadaşlar asus vp228qg monitörüm var ve aralık dışında sorunu veriyor teknik servise yazdım hdmı portu bozuk olabilir dedi bende denemek için annemin laptobu bağladım sorunsuz şekilde görüntü geldi sonra pc demi sorun var dedim tv ye bağladım ondada sorunsuz görüntü veriyor sonra tekrar yazdım teknik servise çözünürlük değiştiği için olan bir sorun bu dedi ama bu monitör 1080p ve 1080p nin üstünde bir seçenek yok nasıl değişecek dedim kablo bozuktur ozaman dedi sonra böyle baya konuştuk en sonun da teknik servise gönderin bakalım dedi sizce göndereyimmi.
Gönder tabii kardeşim garantisi var mı

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Dur doğru mu anladım monitör 1080p ve 1080p nin üstünde bir seçenek mi arıyosun 2k gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyi cevap işaretlerseniz sevinirim raporla kısmından
teknik servise gönder dedin bir şey demedin ki

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Dur doğru mu anladım monitör 1080p ve 1080p nin üstünde bir seçenek mi arıyosun 2k gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

teknik servise gönder dedin bir şey demedin ki
Tamam soru sordu cevabını aldı sorun çözüldü?
Daha ne yapıyım ibanına para mı atıyım?

Top Bottom