bana kablo sorunu gibi geldi veya görüntü aldığın porttadır sorun60 hz de boyle cizgiler cikiyor:
Alıntıyı görüntüle
144 hz de ise ekran tamamen karariyor.
Alıntıyı görüntüle
50 hzde kullanbiliyorum herhangi bir sikinti olmadan.
ara sira 144 hzde sorun duzeliyor ama tekrardan bozuluyor bu sekilde
hdmi veya display kullanıyor isen onun sorunlu olabilir mi? farkli bir kablo ile denedin mi?
sistem özellerini yazarsan iyi olur
dp ve hdmi, ikisinde de denedim sorun ikisinde de ayni. monitor samsung odyssey g3, ekran karti rx 550. kaliteli bir 500w psu kullaniyorum. arkadastan monitor alip deneyecegim sorun monitorde mi bakalimbana kablo sorunu gibi geldi veya görüntü aldığın porttadır sorun
monitörün arka soketinde olabilir belki sorun dp ile bağlıyorsan bide hdmi dene yada başka monitör portunusorun monitordeymis. ekran kartinda olsaydi keske bosuna masraf cikti yine hey allahim
garantisi yok mu?sorun monitordeymis. ekran kartinda olsaydi keske bosuna masraf cikti yine hey allahim
büyük ihtimalle sorun monitörde benzer sorunlar bende yaşadım hatta bayadır bu şekilde kullanıyorum arada düzeliyor üşeniyorum garantiye yollamaya60 hz de boyle cizgiler cikiyor:
Alıntıyı görüntüle
144 hz de ise ekran tamamen karariyor.
Alıntıyı görüntüle
50 hzde kullanbiliyorum herhangi bir sikinti olmadan.
ara sira 144 hzde sorun duzeliyor ama tekrardan bozuluyor bu sekilde
her iki portu da denedim. ikisi de sikintili.monitörün arka soketinde olabilir belki sorun dp ile bağlıyorsan bide hdmi dene yada başka monitör portunu
yok biteli 1 yil oldu. garanti surecinde buna benzer sikinti yasamistim panel degisikligi yaptilar o zaman duzeldi. demek ki duzelmemis 1 bucuk sene sonra ayni sorun patlak verdigine goregarantisi yok mu?
Tahminimce chip on filmler aşırı ısınıyor. Temassızlık yapıyor. Monitörün alt kısmında 4 6 civarında olur. Elinizle kasayı ufak ufak soldan sağa doğru esnetin düzelme olucak mı?her iki portu da denedim. ikisi de sikintili.
yok biteli 1 yil oldu. garanti surecinde buna benzer sikinti yasamistim panel degisikligi yaptilar o zaman duzeldi. demek ki duzelmemis 1 bucuk sene sonra ayni sorun patlak verdigine gore![]()
dedigin gibi isinma kaynakli sanirim. cunku bazen oluyor bazen olmuyor. soldan saga dogru esnetmek tam olarak ne oluyor? samsung yazisinin bulundugu alt kismin her yerini elimle sıktım ama duzelme olmadi.Tahminimce chip on filmler aşırı ısınıyor. Temassızlık yapıyor. Monitörün alt kısmında 4 6 civarında olur. Elinizle kasayı ufak ufak soldan sağa doğru esnetin düzelme olucak mı?
dedigin gibi isinma kaynakli sanirim. cunku bazen oluyor bazen olmuyor. soldan saga dogru esnetmek tam olarak ne oluyor? samsung yazisinin bulundugu alt kismin her yerini elimle sıktım ama duzelme olmadi.