Evet. Bu sitede aşırı anlaşılıyor.beyler bi bilgim yok kusura bakmayın o yüzden bu ölü piksel gözle anlaşılır değilmi
ouıjrohgıjıotrjhıjtrıjhıotrjoırtjohırjthjtğor sizede geçmiş olsun siz iade edemiyomusunuz3
tane oldu şimdi suriyeli gibi çoğalıyolar
Hocam kesinlikle iade edin3
tane oldu şimdi suriyeli gibi çoğalıyolar
yaptım hiç siyahlık yok öyleEvet. Bu sitede aşırı anlaşılıyor.
Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi
Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Monitör, Televizyon, Telefonwww.pikseltesti.com
aga beuygun
bulursam vatandan test edirip almayı düşünüyorum.Ben hayatım boyunca hep şansızımdır zaten
Düşünmeden iade et1369tl ye 9taksit aldım elime ulaştı 2-3saat önce sağ orta tarafta bir adet ölü piksel Farkttim Aldıgım 2.monitör daha önce samsung almıştım oda sorunlu cıktı iade ettim artık çok sıkıldım bundan umutluydum 1adet ölü pixel çıktı. 165HZ 2Ms Ips panel. Güzel monitör memnunumda 1adet ölü piksel var işte oyun
Hepsi siyah olmuyor. Bazıları pembe, yeşil vb de olabiliyorlar.yaptım hiç siyahlık yok öyle
İade et, ilerde çoğalıyor ölü pikseller. Maalesef ölü piksel şans işi ve sen çok şansızsın![]()
phılıps alıcagım bu monıtorde cok cıkıyormuş diğer modellere göre 4tane oldu şuanİade edin. Gittikçe çoğaldığını belirtmişsiniz. İllaki alacağınız monitörün biri sağlam olacaktır. İleride satarken de sorun yaşarsınız.
İade et.4tane ölü piksel oldu