Erdem Salih Taşcı
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
Dahası
"Mitoz bölünme ile çoğalan pikseller".4tane ölü piksel oldu
"Mitoz bölünme ile çoğalan pikseller".4tane ölü piksel oldu
Dostum lütfen artık iade et şu monitörü artık1369tl ye 9taksit aldım elime ulaştı 2-3saat önce sağ orta tarafta bir adet ölü piksel Farkttim Aldıgım 2.monitör daha önce samsung almıştım oda sorunlu cıktı iade ettim artık çok sıkıldım bundan umutluydum 1adet ölü pixel çıktı. 165HZ 2Ms Ips panel. Güzel monitör memnunumda 1adet ölü piksel var işte oyun
talebinde bulundum zaten 30ocakta değerlendirme yapmak için satıcıya yollancak kabul olur inşallahİade et.
aynı konu değiller.Farklı konular iade talebi açtım zaten. bu konuyu son kez kararımı vermek ıcın actım zatenDostum lütfen artık iade et şu monitörü artık
Kaç tane konu açtın ?
"Mitoz bölünme ile çoğalan pikseller".
talebinde bulundum 30ocakta alıyolarouıjrohgıjıotrjhıjtrıjhıotrjoırtjohırjthjtğor sizede geçmiş olsun siz iade edemiyomusunuz
iyitalebinde bulundum zaten 30ocakta değerlendirme yapmak için satıcıya yollancak kabul olur inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı konu değiller.Farklı konular iade talebi açtım zaten. bu konuyu son kez kararımı vermek ıcın actım zaten
Suriyeliler
iade
talebinde bulundum 30ocakta alıyolar
bu gidişle 2 aya tüm monitör ölür kankaşubeye gitmemiz gerekıyor galıba şubesıde uzak
1-2saat önce 2.ölü pikselinide yaptı alırım bi ho
kanka söyle sınır dışı etsinler suriyeli bu monitöriade alırlar