Neler Yeni

Sizce Montajlımı alınmalı Montajsızmı

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
arkadaşlar toplama pc montajlımı alınmalı montajsızmı

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bence montajsız al, Montajlamayı bilmesen bile bir kaç video izleyip anlarsın. Çok zevkli montajlamak :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
MustafaCanpolat
arkadaşlar toplama pc montajlımı alınmalı montajsızmı
Kendine güvenmiyorsan ve çevrende sistem montajından anlayan yoksa riske atma derim.Sonuçta ucuz parçalar değil.Ama yapabileceğine inanıyorsan ve bilen birinden destek alabilirsen kendi ellerinle montajlamak güzel hissettirir.

Emrah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emrah Demir
Birbirine uyumlu parçalar aldığından eminsen ve neyi nereye takacağını biliyosan yaparsın

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Neden riske giresin ki? Tabi ki montajlı almak lazım.

ysfates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yusuf Ateş
fiyat olarak karşılaştırma yapman gerekir, tabii ki buna ek olarak da montaj yapma bilgine el becerisine gerek var, işlemci takmak basit olsada aslında zordur, yönüne göre takamaz isen pinler yamulur. Bir kaç video izleyerek kendin de montajlama işlemini rahatlıkla yaparsın

HexaTech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem Özbek
Montaj nasıl ki kablo ve vidalama galiba kolay gibi duruyor

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emrah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emrah Demir
Örnek veriyorum güç kaynağından gelen kabloların uçlarına ve anakarta baktığın zaman az çok kestirirsin nereye takacağını ama yinede bilmen gerek. Yukardaki arkadaşın dediği gibi yapacağın bi yanlışla parçaya da zarar verebilirsin basit duruyo ama doğru yapmakta önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emre Eryılmaz
Montajlamayı biliyorsan montajsız al bence kendi sistemini montajlamak ayrı bir zevk.

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Eğer el beceriniz varsa, kendinize güveniyorsanız kesinlikle montajsız alıp kendiniz yapmanız daha iyi olacaktır.

Ben kendim dışında bir başkasının yaptığı işe asla güvenmiyorum, hele ki böyle bir şeyde. Sonuçta oradaki adamlar da günde belki 20 tane sistem montajı yapıyor. İster istemez özensiz davranacaktır. Kendiniz yapmanız daha faydalı olur. Güzel de bir kablolama yaparsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Selim Öztürk
Extra ücret istemiyosa tabikide montajlı el becerine guveniyosan kendin de yapabilirsin bence riske atmaya gerek yok ücret talep etsede yüksek bı rakam istemiyicekdir yanlışlıkla gider anakarti monte ederken tornavidayi caydirip anakarti delebilirsinde. ben montajlı almanı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,329
Üyeler
165,000
Son üye
N-Ra
Top Bottom