Neler Yeni

sizce naked mi racingmi daha güzel

roseada18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ümit ugur
şimdi kafamda rs 200 var ama naked ns 200 n250 f250 bunlar cok daha rahat denilio şimdi aklımda 2 soru sportmu racing mi ve yağ soğutmalı motor alınır mı? cevabınız için şimdiden teşekürler

GirayHan

80+ Platinum
şimdi kafamda rs 200 var ama naked ns 200 n250 f250 bunlar cok daha rahat denilio şimdi aklımda 2 soru sportmu racing mi ve yağ soğutmalı motor alınır mı? cevabınız için şimdiden teşekürler
naked daha konforludur. oturuş pozisyonu diktir. uzun yola gelir sıkıntısı ise fazla rüzgar yersin fakat ufak tefek dokunuşlarla halledebilirsin bazı noktaları.

racing ise yatık oturuş pozisyonuna sahiptir. ülkemizde satılan düşük hacimli motorlar sadece racing adını taşır gerçek racing değildir keza bu klasmanda racing olabilmesi için 600cc üstü motor bloğuna sahip olması gerekir.

yağ ve hava soğutma konusuna gelince.

ducati'nin de bazı motorları yağ soğutmalıdır. çin malı bazı motorlar da.

bu noktada yağ soğutmalı motor tercih edilecekse kaliteli markalara bakılması daha doğrudur. doğru mühendislikle inşaa edilmiş yağ soğutmalı bir motor su soğutmalı motor kadar iyi soğutur.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
N250 kullanıyorum. Haftaiçi şehir içi, haftasonu uzun yola çıkıyorum. Yağ soğutma konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Hararet ışığını yaktığını görmedim henüz. Uzun sürüşlerde şişme durumu da olmadı. Haftada 1 bakımını yaparım. Dün 10bin bakımına gittim. Çok şükür bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Oturuş pozisyonuna gelince bajaj bayisine gidip bir dene derim. N250nin pozisyonu hafiften racinge kayıyor çünkü. Biraz öne doğru duruyorsun. F250 daha rahat o bakımdan.

GirayHan

80+ Platinum
N250 kullanıyorum. Haftaiçi şehir içi, haftasonu uzun yola çıkıyorum. Yağ soğutma konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Hararet ışığını yaktığını görmedim henüz. Uzun sürüşlerde şişme durumu da olmadı. Haftada 1 bakımını yaparım. Dün 10bin bakımına gittim. Çok şükür bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Oturuş pozisyonuna gelince bajaj bayisine gidip bir dene derim. N250nin pozisyonu hafiften racinge kayıyor çünkü. Biraz öne doğru duruyorsun. F250 daha rahat o bakımdan.
Fiyatına göre kaliteli bir motor çünkü. Bajaj mühendisliği KTM'den kaptığı günden beri güzel işler yapmaya devam ediyor. Hala bu fiyat bandında tercih edilebilecek en mantıklı modellerden biri.

roseada18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ümit ugur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
f250 mi n250 mi daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

naked daha konforludur. oturuş pozisyonu diktir. uzun yola gelir sıkıntısı ise fazla rüzgar yersin fakat ufak tefek dokunuşlarla halledebilirsin bazı noktaları.

racing ise yatık oturuş pozisyonuna sahiptir. ülkemizde satılan düşük hacimli motorlar sadece racing adını taşır gerçek racing değildir keza bu klasmanda racing olabilmesi için 600cc üstü motor bloğuna sahip olması gerekir.

yağ ve hava soğutma konusuna gelince.

ducati'nin de bazı motorları yağ soğutmalıdır. çin malı bazı motorlar da.

bu noktada yağ soğutmalı motor tercih edilecekse kaliteli markalara bakılması daha doğrudur. doğru mühendislikle inşaa edilmiş yağ soğutmalı bir motor su soğutmalı motor kadar iyi soğutur.
şimdi kısa yolda ben squtırlada yatıyorum göğsüme rüzgar gelip itmesini sewmıyorum uzun yolda belim ağrıo ama suqutırla yattımdandır die düşünüyorum

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
f250 mi n250 mi daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görünüş dışında farkı yok aynı motor. Tarzına uygun olanı tercih edebilirsin. F250 uzun yolda daha konforlu, daha az rüzgar alırsın. Bel ağrısı çekiyorsan oturuş pozisyonundan dolayı daha rahat. F250 sana daha uygun olabilir.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
2 soru sportmu racing mi ve yağ soğutmalı motor alınır mı?
Bu tamamen kişisel görüştür. Ben naked kullanıyorum ve yine motor alsam naked alırım. Tarz olarak da scrambler makinelere hastayım. Şu anda xsr700 kullanıyorum, Bana göre bu sınıfın en tarz motorlarından biri. Bundan sonra da xsr900 ya da Bmw R nine T düşünüyorum. Motor dediğin yuvarlak farlı olur.

Mesela yeni a1 ehliyet alıp motor bakacak olsam xsr125ten başkasını almam. A1 sınıfının bence en tarz motorlarından birisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,302
Üyeler
164,470
Son üye
bykingyoutube
Top Bottom