4070 supere 57 58 bin değmez benceŞöyle birsey topladim alınır mı?Alıntıyı görüntüle
ne önerirsin4070 supere 57 58 bin değmez bence
Hocam 1-2 haftadır rtx 4070s sistem toplamaya çalışıyordum ben 51k'ya çıktım bana alma dediler sen uçmuşsun Attığım sistemi 32gb ram yapıp alabilirsin ben öyle yapıp aldım.Şöyle birsey topladim alınır mı?Alıntıyı görüntüle
ne önerirsin
2. sistemi alıp ayrı olatak msi 360m sıvı soğutma alsam nasıl olurESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Warrior 7A-RTX 4070Ti SUPER - Game Garaj
Warrior 7A-RTX 4070Ti SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4070Ti Süper ekran kartı modelleri, DDR5 ram ve anakart seçenekleri ile Warrior 7A-RTX 4070Ti SUPER, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Kapkan 7A-RTX4080S - Game Garaj
Kapkan 7A-RTX4080S, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Kapkan 7A-RTX4080S hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
2. sistemi alıp ayrı olatak msi 360m sıvı soğutma alsam nasıl olur
espor sistemi al bence 53.700 ramleri 32 gb yapınca
Mesaj otomatik birleştirildi:
kule tipi yeterli olurmukiAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
espor sistemi al bence 53.700 ramleri 32 gb yapınca
Yeterli olur sıvı sogutmadan cok daha uzun ömürlü olurkule tipi yeterli olurmuki
Çok kötü olmuş hocam ne için kullanacaksınız sistemiŞöyle birsey topladim alınır mı?Alıntıyı görüntüle
oyun için pek bi fikrim yok bu konuda ilk defa toplayacağım zam gelmeden bir an öncede almak istiyorumÇok kötü olmuş hocam ne için kullanacaksınız sistemi
O zaman şunu alırsın rami de lexar thor 32gb yaparsın hocamoyun için pek bi fikrim yok bu konuda ilk defa toplayacağım zam gelmeden bir an öncede almak istiyorum
gaming gen den pek alasım yon fazla şikayet varO zaman şunu alırsın rami de lexar thor 32gb yaparsın hocam
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Daha sonradan 9800x3d alırsın çok daha iyi olur