4070 supere 57 58 bin değmez benceŞöyle birsey topladim alınır mı?Alıntıyı görüntüle
Hocam 1-2 haftadır rtx 4070s sistem toplamaya çalışıyordum ben 51k'ya çıktım bana alma dediler sen uçmuşsunŞöyle birsey topladim alınır mı?Alıntıyı görüntüle
ne önerirsin
2. sistemi alıp ayrı olatak msi 360m sıvı soğutma alsam nasıl olur![]()
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
2. sistemi alıp ayrı olatak msi 360m sıvı soğutma alsam nasıl olur
espor sistemi al bence 53.700 ramleri 32 gb yapınca![]()
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
kule tipi yeterli olurmukiAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
espor sistemi al bence 53.700 ramleri 32 gb yapınca
Yeterli olur sıvı sogutmadan cok daha uzun ömürlü olurkule tipi yeterli olurmuki
Çok kötü olmuş hocam ne için kullanacaksınız sistemiŞöyle birsey topladim alınır mı?Alıntıyı görüntüle
O zaman şunu alırsın rami de lexar thor 32gb yaparsın hocamoyun için pek bi fikrim yok bu konuda ilk defa toplayacağım zam gelmeden bir an öncede almak istiyorum
gaming gen den pek alasım yon fazla şikayet varO zaman şunu alırsın rami de lexar thor 32gb yaparsın hocam
![]()
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Daha sonradan 9800x3d alırsın çok daha iyi olur