Çöp.dün bu mouse dan sipariş etmiştim.Kasa rengi beyaz onada uygun Sizce değermi fiyatına,nasıldır?
arkadasımda var bırcok kısıdede var aynı sekılde uzun vadede uzmez ıyıdır klasikcok ozur dilerim
kronık sorunlu olması lazım yanlıs bılmıyorsam cıft tıklama sorunu var sanırsamcok ozur dilerim
daha fazla bütçem yoktu o yüzden
saolun hocam çokta araştırmadım alırken aslinda bilemedim kötüysedearkadasımda var bırcok kısıdede var aynı sekılde uzun vadede uzmez ıyıdır klasik
Evet
Evet 1 yıla yakın kullandım orta tekerleği kendiliğinden bozuldu ve o paraya daha iyi performanslı mouse'ler var asla o para bu mouseye verilemez. Girişin giriş katmanında ki bir mouse'dir direk iade etmenizi öneririm. @tunaany7kronık sorunlu olması lazım yanlıs bılmıyorsam cıft tıklama sorunu var sanırsam
hocam yuksek butcelı mouselere gore tabıkı alt sevıye kalıyo ama 2 3 sene sorunsuz kullanırsın zaten kotu bır mouse degıldaha fazla bütçem yoktu o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
saolun hocam çokta araştırmadım alırken aslinda bilemedim kötüysede
ben eskıden 1 sene kullandım arkadasıma verdım yaklasık yıne 1 sene sorunsuz kullanıyor hepsınde aynı sorun olmuyor hocamEvet
Evet 1 yıla yakın kullandım orta tekerleği kendiliğinden bozuldu ve o paraya daha iyi performanslı mouse'ler var asla o para bu mouseye verilemez. Girişin giriş katmanında ki bir mouse'dir direk iade etmenizi öneririm. @tunaany7
gıder ama ıptal edıp m300s bakılabılır5 6 ay için gitmezmi hocam
bencede ya 1 sene sorunsuz kullanılır gibime geliyorhocam yuksek butcelı mouselere gore tabıkı alt sevıye kalıyo ama 2 3 sene sorunsuz kullanırsın zaten kotu bır mouse degıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben eskıden 1 sene kullandım arkadasıma verdım yaklasık yıne 1 sene sorunsuz kullanıyor hepsınde aynı sorun olmuyor hocam