Neler Yeni

Sizce nasıl bir sistem toplamalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ilker
merhabalar ben öğrenciyim son yılım ve oyuncu bilgisayar toplamak istiyorum bazı toplama bilgisayarlara bakıyorum fiyatları iyi ama hep içindeki bazı şeyler kötü oluyor şuanda cebimde anlık param yok ama teker teker toplamayı düşünüyorum yazın ekran kartını direkt anlık olarak almak istiyorum sizce nasıl bir sistem toplamalıyım hem güzel hem uygun olmasını istiyorum.

Mastra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Mede
merhabalar ben öğrenciyim son yılım ve oyuncu bilgisayar toplamak istiyorum bazı toplama bilgisayarlara bakıyorum fiyatları iyi ama hep içindeki bazı şeyler kötü oluyor şuanda cebimde anlık param yok ama teker teker toplamayı düşünüyorum yazın ekran kartını direkt anlık olarak almak istiyorum sizce nasıl bir sistem toplamalıyım hem güzel hem uygun olmasını istiyorum.
Tahmini Bütce Vermen İyi Olur Ona Göre Bişeyler Söyleyebiliriz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ilker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mesela her ay 3 5 k birşeyler alcam ekran kartını en son alıcam ekran kartı olarak şuanki düşündüğüm 7700xt mesela siz sistemi söyliceksiniz örneğin patrior 16x2 ddr5 rami 1 ayda alıcam 4 ay içinde ekran kartı dışında herşeyi alıcam durucak ve üniden gelince ekran kartını direkt alacağım.

Son düzenleme:

asko56

80+ Silver
mesela her ay 3 5 k birşeyler alcam ekran kartını en son alıcam ekran kartı olarak şuanki düşündüğüm 7700xt mesela siz sistemi söyliceksiniz örneğin patrior 16x2 ddr5 rami 1 ayda alıcam 4 ay içinde ekran kartı dışında herşeyi alıcam durucak ve üniden gelince ekran kartını direkt alacağım.
bu sekilde pc toplanmaz her ay diyelim 1 parça aldıgınız zaman parça arızalı oldugunda iade yapamıyacaksın üstüne garnatisinden yiyeceksiniz her ay paranızı altın yapın sistemi alacagınız zaman biriktirdiginiz altını hesaplarsınız güncel degerini ona göre buraya konu açarsınız sonra altınlarınızı bozdurup sistemi alırsınız geçer gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,435
Üyeler
167,979
Son üye
serkan.d
Top Bottom