tr demisin yd mi500 dolar bütçem var bilgisayar kasası ve parçalarının genel olarak beyaz olmasını istiyorum ve mouse klavye ve monitör içinde sizce nasıl bi sistem toplamalıyım ikinci el parçalarda olabilir
Trtr demisin yd mi
15k ya beyaz+ekipman dahil sistem istiyorsun bu imkansız 0 olarak 10k kasa 4k ya monit 1 k ya ortalama bir klavye maus alırsın kasayı 2. el al tavsiyem monitörü 2.el almaman
Sence hangi parçaları kullanmalıyım15k ya beyaz+ekipman dahil sistem istiyorsun bu imkansız 0 olarak 10k kasa 4k ya monit 1 k ya ortalama bir klavye mouse alırsın kasayı 2. el al tavsiyem monitörü 2.el almaman
2,el r3600/10400f/5500/3300x ve rtx 2060/rx6600 gibi bir şey olabilirSence hangi parçaları kullanmalıyım
beyaz sistem için 70 bin tl den kapı açılır beyaz parçalar anormal pahalı500 dolar bütçem var bilgisayar kasası ve parçalarının genel olarak beyaz olmasını istiyorum ve mouse klavye ve monitör içinde sizce nasıl bi sistem toplamalıyım ikinci el parçalarda olabilir
Cidden 70k+ tutuyor, 7800x3d 4070 bile dizsem 65k oldu bugün hesaplamamdabeyaz sistem için 70 bin TL den kapı açılır beyaz parçalar anormal pahalı
15 bine sistem 2.el olarak anca toplarsın
Bence beyazdan vazgeç, kasayı beyaz alabilirsen bi nebze tatmin eder iki yönden de.Cidden 70k+ tutuyor, 7800x3d 4070 bile dizsem 65k oldu bugün hesaplamamda
Bence beyazdan vazgeç kasayı beyaz alabilirsen
2. El olarak toplamayı düşünüyorum zaten daha uygun olsun diyebeyaz sistem için 70 bin TL den kapı açılır beyaz parçalar anormal pahalı
15 bine sistem 2.el olarak anca toplarsın
2.elde anca 50 ye toplarsın beyaz parçalar anormal fayiş pahalı2. El olarak toplamayı düşünüyorum zaten daha uygun olsun diye
Knk senin verdiğin örnek zaten çok pahalı ve anakart ben başlangıç olarak kasa ekran kartı ve fanları beyaz yapıcam ve onlarıda bulabiliceğim en uygun fiyat için buraya soruyorum zaten2.elde anca 50 ye toplarsın beyaz parçalar anormal fayiş pahalı
al sana örnek
yokki dostum hangi alt model anakartta beyaz var hepsi siyah üst kalite ürünlerde beyaz bulursunKnk senin verdiğin örnek zaten çok pahalı ve anakart ben başlangıç olarak kasa ekran kartı ve fanları beyaz yapıcam ve onlarıda bulabiliceğim en uygun fiyat için buraya soruyorum zaten
Dostum benim için anakart siyah olsun sıkıntı değil sadece ekran kartı fanlar ve kasa beyaz düşünüyorumyokki dostum hangi alt model anakartta beyaz var hepsi siyah üst kalite ürünlerde beyaz bulursun![]()