Neler Yeni

Yardım Sizce nasıl bir telefon almalıyım? (Iphone mu Android mi)

sako.TPZ

80+
İşlemcideki fark epey uçukmuş çok takıldığım bir konu değil ancak ciddi bir sayı olunca biraz kafamı kurcalattı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim

Ne kadar süre içerisinde çıkar tahminen ona göre bekleyebilirim

S24e göre avantajı ne olur S23 256GB'ın depolama haricinde
Ocakta çıkabilir en geç şubat

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,338
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Hocam huawei kanadını işlemci ve güncelleme azlığı yüzünden tercih etmenizi önermem
S23 veya s24 alıp ekosisteminizi kurabilirsiniz samsung ekosistemi kullanıyorum memnunum (s23fe, a9+, watch 4, buds fe)
Mesaj otomatik birleştirildi:

s23 de snapdragon işlemci var daha stabil ve pili daha fazla gidiyor ama performans farkı var
Samsung ekosistemindeki kulaklık ve saat genel olarak muadili olan Huawei'lerden kendi gözlemlerimce biraz daha kötü olduğu için Huawei'ye biraz daha yakındım ama bu ikisi arasında Samsung'u tercih edeceğim gibi duruyor
Özellikle S23 Söyledim Sebebi Açık Bence Snapdragon Olamsı S24 Serisi Snapdragon Kullansaydı Daha Fazla Avantajı Olurdu S23'e Göre
Örnek 7 Yıl Güncelleme Garantisi .
Snapdragon olması gerçekten artı evet Exynos işlemciyle son deneyimimde telefonu buzdolabında çalıştırmam gerekmişti
Ocakta çıkabilir en geç şubat
Beklenir o halde umarım tatmin edici bir cihaz çıkar

Samsung Huawei arası kıyastan Samsung'u tercih edeceğim gibi duruyor teşekkürler, sizce Samsung ve Apple arasında tercihim ne olmalı

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Anıl G
apple alacaksan ve eğer en az 14pro ve üstünü alabiliyorsan eğer kesinlikle apple al hem fiyatı düşmez hem değer kazanır hem kafan rahat hemde en iyi telefon olduğunu herkes biliyor kabullenmeyen çöpdroid fanboylarını boşver :D ha ama eğer dediğim modeller ve üzerine çıkamıyorsan da android yönünde ksinlikle s23 ultra al.
düz s23 veya düz s23fe ya da s24 ya da s24fe falan bunlar çöp çöp minimalleştirilmiş çöpler. s23 ultra ya da s24 ultra alınabiliyorsa kesinlikle alınmalı apple konusu da dediğim gibi yazılım + donanım + uyumluluk bunları geçecek olursak bence en iyi telefon s24 ultradır.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,338
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
apple alacaksan ve eğer en az 14pro ve üstünü alabiliyorsan eğer kesinlikle apple al hem fiyatı düşmez hem değer kazanır hem kafan rahat hemde en iyi telefon olduğunu herkes biliyor kabullenmeyen çöpdroid fanboylarını boşver :D ha ama eğer dediğim modeller ve üzerine çıkamıyorsan da android yönünde ksinlikle s23 ultra al.
düz s23 veya düz s23fe ya da s24 ya da s24fe falan bunlar çöp çöp minimalleştirilmiş çöpler. s23 ultra ya da s24 ultra alınabiliyorsa kesinlikle alınmalı apple konusu da dediğim gibi yazılım + donanım + uyumluluk bunları geçecek olursak bence en iyi telefon s24 ultradır.
Yani 15 veya 16'nın düz modelini düşünüyordum belki plus modelleri veya 14 pro da galiba benzer fiyatta o da olabilir. Sizce bu durumda hangi tercihi yapmalıyım

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Anıl G
eğer alabiliyorsan düz 15 al ama 60hz bunu unutma ama digital island var :D o yüzden çok da sorun değil efektif olur. bence alabiliyorsan en en iyisi 15 pro çek sen hepsinin ortası keyfine bak.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,338
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
eğer alabiliyorsan düz 15 al ama 60hz bunu unutma ama digital island var :D o yüzden çok da sorun değil efektif olur. bence alabiliyorsan en en iyisi 15 pro çek sen hepsinin ortası keyfine bak.
14 pro 16 ile aynı fiyatta gördüğüm kadarıyla ondan ötesi zorlar bu yüzden pek istemiyorum yani maksimum olarak sanırsam 14 pro 15 plus veya 16 alabilirim androidde s23 ultra ve s24 ultraya da bütçem yetiyor, 60hz işi bilmiyorum bana çok abartılan bir konu gibi geliyor yani 120hz olsa tabii ki daha iyi ve bencede öyle olmalı o paraya ama olmuyor diye tek 60hzden telefonu yerin dibine sokan arkadaşlar var o biraz absürt geliyor neyse öneriniz ne olur bu cihazlar arasından

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,410
İsim
kadir
120 hz takıntınız yoksa en mantıklı cihaz şuan için iPhone 16 olur.
Şahsen S25 de beklenebilir fakat Apple döviz vs. bahane edip zam getirirse tatsız olur onun da bilincinde olun. (Son zam 1$=33₺'ken gelmişti)

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,338
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
120 hz takıntınız yoksa en mantıklı cihaz şuan için iPhone 16 olur.
Şahsen S25 de beklenebilir fakat Apple döviz vs. bahane edip zam getirirse tatsız olur onun da bilincinde olun. (Son zam 1$=33₺'ken gelmişti)
takıntım yok bu konuda zam gelmez umarım telefona para verirken insanın içi acıyor artık şu fiyatlara bakınca birde vergi oranlarına falan bakınca asgari zammı da geldi ufakta olsa bir risk var acele etmem gerekiyor galiba

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Sercan SAYİT
iPhonelardan Pro olan bir model alabiliyorsanız iyi olur, hem hiç denemediğiniz bir ekosistemi denemiş olursunuz, oyunlar konusunda da üzmesi mümkün değil.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,449
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Sizi bilmemde gidip dukkanda baktınızmı Huawei Pura 70 Pro modele bilmiyorum ama ben o telefonun manyakı oldum olası.

Adamlar yapmış resmen. Samsung yanında çok kaba telefon gibi duruyor. Artık google sorununuda çözmüş diğer programlarında.

Google servislerinden tiksinen biri olarak bana ilaç gibi. 1-2 google programı kullanıcam diye telefonda 15 - 20 adet google programı mı olur ağa? 90% androidlerde Arama Mesajlaşma bile google olmuş o derece.

Her zırt pırtı kayıt ediyorsun biliyoruzda hiç olmazsa gözümüze sokmayın bu kadar.

Top Bottom