OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Csgo da texture streaming i açıp genelde 65 sabit arada 50 ye düşmesi varFena değil dostum , zamanının krallarından mış
Baya iyiymiş dostum , sağlam mı hala ?Csgo da texture streaming i açıp genelde 65 sabit arada 50 ye düşmesi var
katlanabilir ben test kitabı almak yerine buna kalem yapıp soru çözmüştüm şimdi biraz oyun oynama vaktiFena değil dostum , zamanının krallarından mış
Baya iyiymiş dostum , sağlam mı hala ?katlanabilir ben test kitabı almak yerine buna kalem yapıp soru çözmüştüm şimdi biraz oyun oynama vakti
kullanıyorum babam gece indirimden vatandan almıştı fortnite ı iyi oynatıyordu kendi ayarlarımda 60 fps alıyordu sonra fortnite kendinimi bozdu fln 1 fps alıyordum en kötü ayarlardaBaya iyiymiş dostum , sağlam mı hala ?
Harici aparat la ekran kartı takarsan harika olabilir oyun içinAlıntıyı görüntüle 2017 yılında 2000 TL'ye almıştı babamAlıntıyı görüntüle
Fenaymışkullanıyorum babam gece indirimden vatandan almıştı fortnite ı iyi oynatıyordu kendi ayarlarımda 60 fps alıyordu sonra fortnite kendinimi bozdu fln 1 fps alıyordum en kötü ayarlarda
babamındı karantinada dızladım kendime pc toplicam yakın zamanda buna yatırım yapmayı düşünmüyorumHarici aparat la ekran kartı takarsan harika olabilir oyun için
Güzel olabilir dostumbabamındı karantinada dızladım kendime PC toplicam yakın zamanda buna yatırım yapmayı düşünmüyorum
sana söyle söyleyim unlostun fps arttırıcısını yaptım csgom bozuldu sildim tekrar yükledim ilk haftalarda 80 fps sabit oynuyordum sonra 40larda oynadım şimdi texture streaming geldi beta olarak csgoya o biraz yükselttiFenaymış