Sizce ne seçmeliyim?

Kadir._.

80+
Reaksiyon skoru
0
Ben 10.sinif öğrencisiyim dönemde bitmiş bulunmakta tatilin ardından onume ne sececegime dair kağıt gelecek durumum o kadar kötü değil eşit ağırlık gitsem bişey yapabilirim ama matematik beni korkutuyor edebiyatla da aram cok iyi fakat bi yandanda ortaokul hocam sayesinde ingilizceye de bi sempatim var ve derslerinde de başarıliyim durum boyle sizce ne secmeliyim

Üniversitede ne istiyorsan ona göre tercih yap derim.

Ben 10.sinif öğrencisiyim dönemde bitmiş bulunmakta tatilin ardından onume ne sececegime dair kağıt gelecek durumum o kadar kötü değil eşit ağırlık gitsem bişey yapabilirim ama matematik beni korkutuyor edebiyatla da aram cok iyi fakat bi yandanda ortaokul hocam sayesinde ingilizceye de bi sempatim var ve derslerinde de başarıliyim durum boyle sizce ne secmeliyim
Hayalin neyse ona yönelik seçim yapman mantıklı olan.Ama İngilizceden uzak durmaya çalış sayısal veya eşit ağırlık arasında tercih yapman kariyer anlamında daha etkili olur.

SAY: mühendislik
EA: hukuk, iktisat, işletme, ekonomi vb.
SÖZ: öğretmenlik
DİL: dil öğretmeni, tercüman
Bu mesleklerin hangilerine ilgi duyuyorsan ona gmre seçmen lazım. Mesela matematiği sevmiyorsan say seçme işkence gibi gelir üni dersleri.

Geri