C Cemmy 80+ Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 85 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Oguzhan Reva 10 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 FronX yazmış: lol bırakılmaz ara verilir Devamı için tıklayın... 3 senedir oynamıyorum, kafam çok rahat, dünyanın en rezil kitlesine ve sistemine sahip oyun, şahsımca.
FronX yazmış: lol bırakılmaz ara verilir Devamı için tıklayın... 3 senedir oynamıyorum, kafam çok rahat, dünyanın en rezil kitlesine ve sistemine sahip oyun, şahsımca.
FronX 80+ Silver Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 2,933 Dahası Reaksiyon skoru 1,679 İsim Deniz Efe 10 Ağustos 2024 #15 Cemmy yazmış: 3 senedir oynamıyorum, kafam çok rahat, dünyanın en rezil kitlesine ve sistemine sahip oyun, şahsımca. Devamı için tıklayın... çok uzun süre ara vermişsin helal olsun ben 10 yıldır oynuyorum en fazla 7 8 ay ara verebildim
Cemmy yazmış: 3 senedir oynamıyorum, kafam çok rahat, dünyanın en rezil kitlesine ve sistemine sahip oyun, şahsımca. Devamı için tıklayın... çok uzun süre ara vermişsin helal olsun ben 10 yıldır oynuyorum en fazla 7 8 ay ara verebildim