Neler Yeni

Sizce ne yapmalıyım?

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Bütçe
2000
EN SONDA YENİ BİR SİSTEM TOPLADIM

Herkese merhabalar. Bir pc toplayacağım ve bunun ilk adımını bugün atıyorum. Parçaları tek tek zamanla alacağım. Bugün için bütçem 2000₺ ama azalabirir çıkabilir. Düşündüğüm sistem şu;

x2

Ekran kartı stokları ve fiyatlarından dolayı onu en son alacağım. İşlemcinin fiyatına bakmayın onu da bekletirim gibi. Toplamda ekran kartsız 4600-4700 gibi bir fiyat var burada ve sizce 2000₺ bütçemle hangi parçaları alayım? Birde Gaming gecesini de bekleyeceğim uygun bir şey çıkar belki.

Son düzenleme:

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Herkese merhabalar. Bir pc toplayacağım ve bunun ilk adımını bugün atıyorum. Parçaları tek tek zamanla alacağım. Bugün için bütçem 2000₺ ama azalabirir çıkabilir. Düşündüğüm sistem şu;

x2

Ekran kartı stokları ve fiyatlarından dolayı onu en son alacağım. İşlemcinin fiyatına bakmayın onu da bekletirim gibi. Toplamda ekran kartsız 4600-4700 gibi bir fiyat var burada ve sizce 2000₺ bütçemle hangi parçaları alayım? Birde Gaming gecesini de bekleyeceğim uygun bir şey çıkar belki.
Psu,ram,ssd işini hallet bence eğer paran artar ise işlemci de al kolay stok bulunanlardan başlaman önemli.

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Psu,ram,ssd işini hallet bence eğer paran artar ise işlemci de al kolay stok bulunanlardan başlaman önemli.
Ssd hep bir artıp bir çıkıyor yine bu fiyata bulabilirim gibi. Başka bir alternatif olur mu?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,924
İsim
Metehan Akyalı

x2

Ben o kasayı önermiyorum. Önü mesh yapıda değil. Hava sirkilasyonu iyi midir bilmem.
Aigo Darkflash df140 temperli cam mesh panel gaming kasa. Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) 4 fan 549TL 6 fan 599 TL.
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) buda olabilir.
PSU hakkında da bir bilgim yok.

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşündüğünüz sistem iyi gibi, ekran kartını ne alacaksınız?
1400tl ye bulursam 1650 alırım ama 1650s düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben o kasayı önermiyorum. Önü mesh yapıda değil. Hava sirkilasyonu iyi midir bilmem.
Aigo Darkflash df140 temperli cam mesh panel gaming kasa. Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) 4 fan 549TL 6 fan 599 TL.
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) buda olabilir.
PSU hakkında da bir bilgim yok.
Ranker olur mu?

Cygnus v2

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,924
İsim
Metehan Akyalı
1400tl ye bulursam 1650 alırım ama 1650s düşünüyorum

Ranker olur mu?

Cygnus v2
Bu daha iyi olur gibi listenizde ki kasadan. En azından mesh ama kullanmadım deneyimim yok malesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,603
Üyeler
167,525
Son üye
Darknigh7
Top Bottom