Neler Yeni

Sizce ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bedirhan
Apu sistem alıp ilerde ekran kartı mi alıyım yoksa şimdi ekran kartlı bir sistem alıyımmi apu aldiğimda ekran kartı fiyatları artar diye korkuyorum sizce ne yapmaliyim

GFYT

80+ Bronze
Sistemi dilediğin gibi kur, ekran kartı yerine rx550 tarzı giriş seviyesi ekran kartıyla bak. Fiyatlar düşünce daha iyi ekran kartına geçersin.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
apu al bence şimdi bütcen ne kadar bilmiyorum ama gelecekte ekran kartı fiyatları düşer

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bedirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemi dilediğin gibi kur, ekran kartı yerine rx550 tarzı giriş seviyesi ekran kartıyla bak. Fiyatlar düşünce daha iyi ekran kartına geçersin.
Pubg mobile felan oynucam hd de kasmasın yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

apu al bence şimdi bütcen ne kadar bilmiyorum ama gelecekte ekran kartı fiyatları düşer
Eminmisin ben korkuyorumda

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Apu sistem değilde. Düşük bir ekran kartlı sistem topla. Gerekirse 2.el al ekran kartını. İlerde sadece ekran kartını değiştirip keyfine bakarsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT

G.P.U

80+ Silver
Apu sistem alıp ilerde ekran kartı mi alıyım yoksa şimdi ekran kartlı bir sistem alıyımmi apu aldiğimda ekran kartı fiyatları artar diye korkuyorum sizce ne yapmaliyim
İkinci el Rx460 bakabilirsin yada intel i3 10100f değil! 10100 alıp içindeki grafik işlemciyi idaretenlik kullanırsın amd apu aşırı kârlı olmayabiliyor ve geleceğe yatırım amaçlı kullanmakta akıllıca değil tabi

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Kendi düşüncem: bence fiyatlar bu saatten sonra düşmez, gerekirse stoklar dolsun taşsın kıtlıktan önce 3000 olan kart kıtlıkta 5000 e çıktıysa stoklar yenilense de 5000 den satılmaya devam eder burası Türkiye.

Hatırlatma: Türkiye'nin yazılı olmayan kuralı fiyatı yükselen ürünün sonradan fiyatı düşmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,251
Üyeler
164,460
Son üye
Alimel
Top Bottom