Sizce ne yapmalıyım?

Reaksiyon skoru
4
Apu sistem alıp ilerde ekran kartı mi alıyım yoksa şimdi ekran kartlı bir sistem alıyımmi apu aldiğimda ekran kartı fiyatları artar diye korkuyorum sizce ne yapmaliyim

Sistemi dilediğin gibi kur, ekran kartı yerine rx550 tarzı giriş seviyesi ekran kartıyla bak. Fiyatlar düşünce daha iyi ekran kartına geçersin.

apu al bence şimdi bütcen ne kadar bilmiyorum ama gelecekte ekran kartı fiyatları düşer

Sistemi dilediğin gibi kur, ekran kartı yerine rx550 tarzı giriş seviyesi ekran kartıyla bak. Fiyatlar düşünce daha iyi ekran kartına geçersin.
Pubg mobile felan oynucam hd de kasmasın yeter
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

apu al bence şimdi bütcen ne kadar bilmiyorum ama gelecekte ekran kartı fiyatları düşer
Eminmisin ben korkuyorumda

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT
Apu sistem değilde. Düşük bir ekran kartlı sistem topla. Gerekirse 2.el al ekran kartını. İlerde sadece ekran kartını değiştirip keyfine bakarsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT
Apu sistem alıp ilerde ekran kartı mi alıyım yoksa şimdi ekran kartlı bir sistem alıyımmi apu aldiğimda ekran kartı fiyatları artar diye korkuyorum sizce ne yapmaliyim
İkinci el Rx460 bakabilirsin yada intel i3 10100f değil! 10100 alıp içindeki grafik işlemciyi idaretenlik kullanırsın amd apu aşırı kârlı olmayabiliyor ve geleceğe yatırım amaçlı kullanmakta akıllıca değil tabi

Kendi düşüncem: bence fiyatlar bu saatten sonra düşmez, gerekirse stoklar dolsun taşsın kıtlıktan önce 3000 olan kart kıtlıkta 5000 e çıktıysa stoklar yenilense de 5000 den satılmaya devam eder burası Türkiye.

Hatırlatma: Türkiye'nin yazılı olmayan kuralı fiyatı yükselen ürünün sonradan fiyatı düşmez

Geri