Neler Yeni

Yardım sizce ne yapmalıyımm

Anıl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıll
arkadaşlaar ben işlemci anakart ram değiştirmeye karar vermiştim ama şöyle düşündüm benim pcm ilk zamanlar valorantı rahat kaldırıyordu aradan 1 yıl geçti kasmaya ısınmay başladı sistemim şöyle
rx550
q9550
500gb hdd
8 gb ram
sizce anakart ram işlemci değiştirimmi yoksa kule tipi bi soğutucu ile ssd alıp kursammı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

NespaY

80+ Silver
arkadaşlaar ben işlemci anakart ram değiştirmeye karar vermiştim ama şöyle düşündüm benim pcm ilk zamanlar valorantı rahat kaldırıyordu aradan 1 yıl geçti kasmaya ısınmay başladı sistemim şöyle
rx550
q9550
500gb hdd
8 gb ram
sizce anakart ram işlemci değiştirimmi yoksa kule tipi bi soğutucu ile ssd alıp kursammı
Isınma değerlerini bilmemiz lazım.

alienemre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Yunus Emre Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bilim,fizik,biyoloji,transhümanizim,oyun,astronomi,ilkler tarihi,evrim.
rx550
q9550
500gb hdd
8 gb ram
temizlik termal macun yenilmesi vs işlemci ve ram ile baya rahatlarsın ustam.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
rx550
q9550
500gb hdd
8 gb ram
Sıcaklıklar 85 üstü ise termal macun değişimi, temizlik vs yapın. En azından 120gb ssd alıp Windows ona kurun bilsayar biraz rahatlar

Anıl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıll
Sıcaklıklar 85 üstü ise termal macun değişimi, temizlik vs yapın. En azından 120gb ssd alıp Windows ona kurun bilsayar biraz rahatlar
peki stock fanla oc yapsam sıkıntı yaşarmıyım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Top Bottom