HuseyinBy01
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 145
- İsim
- Hüseyin Mert Görgel
Merhabalar 2 aydan beri definasyon yapıyorum günde ortalama 400-600 kalori arası açık veriyorum 2 ay önce yağ oranım %31 ve kilom 96 idi şuan yağ oranım %24.7 ve kilom 79 definasyona bir süre daha devam etmeyi düşünüyorum. bu şekilde kalori açığı vererek devam edersem Kasım ayına kadar %15 civarına cekebilecegimi düşünüyorum kasımdan sonra Mart ayına kadar belli bir süre bulk yapmak gibi bir düşüncem var ama ne kadar doğru olur bu yağ oranıyla emin değilim. Hedefim seneye haziran temmuz civarlarına kadar yağ oranımı %10 altına çekmek ve kas kütlemi bir nebzede olsa (6-7kg) civarı arttırmak istiyorum sizce bu düşündüğüm yol uygunmu yoksa başka bir şekilde ilerlemeli miyim önerilere açığım.
Dipnot: yaşım 17 boyum 182 cm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuanki yağ oranım doğruluk payı kesin olmayabilir çünkü bu yağ oranında böyle damarlarimin çıkması şaşırtıcı geliyor.Merhabalar 2 aydan beri definasyon yapıyorum günde ortalama 400-600 kalori arası açık veriyorum 2 ay önce yağ oranım %31 ve kilom 96 idi şuan yağ oranım %24.7 ve kilom 79 definasyona bir süre daha devam etmeyi düşünüyorum. bu şekilde kalori açığı vererek devam edersem Kasım ayına kadar %15 civarına cekebilecegimi düşünüyorum kasımdan sonra Mart ayına kadar belli bir süre bulk yapmak gibi bir düşüncem var ama ne kadar doğru olur bu yağ oranıyla emin değilim. Hedefim seneye haziran temmuz civarlarına kadar yağ oranımı %10 altına çekmek ve kas kütlemi bir nebzede olsa (6-7kg) civarı arttırmak istiyorum sizce bu düşündüğüm yol uygunmu yoksa başka bir şekilde ilerlemeli miyim önerilere açığım.