Sizce neden kaynaklanıyor bu sorun ?

ayrica hocam bir suru soru soruyorum ancak verevileceginiz en kisa ve basit cevaplari veriyorsunuz yardimci olmami istiyorsaniz bundan sonra sorduklarima tam cevap almayi bekliyorum

ne oynadiniz ? bu 10 gun boyunca aygit yoneticisinde rx580 mi 480 olarak mi gozukuyordu en azindan rx480 performansi aldinizmi karttan 10 gun boyunca?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vbios problemi de olabilir vbios flash atmanizi onerecegim en son care ama bu riskli bir islem eger cihaz 480 ise 580 vbios u flashlemek cihazi sizin duzeltemeyeceginiz seviyede kullanilamaz hale getirebilir

Bu şekilde hocam csm açıp secure boot kapatınca

Bu şekilde hocam csm açıp secure boot kapatınca

Ekler

• IMG_20251115_131323.webp
    IMG_20251115_131323.webp
    710.8 KB · Hit: 9
  • IMG_20251115_131427.webp
    IMG_20251115_131427.webp
    1.5 MB · Hit: 6
bu ayarlarin ekran kartinin taninip taninmayacagini etkileyecegini hic sanmiyorum hocam

gpu z indirip sonuclari paylasin

bu ayarlarin ekran kartinin taninip taninmayacagini etkileyecegini hic sanmiyorum hocam

IMG_20251115_131427.webp

Paylastim hocam

IMG_20251115_132004.webp

ekran kartinin sahte olmasi buyuk bir ihtimal..
bu linkten driveri indirip kurmayi deneyin.

ekrna kartinin fotografini da paylasabilirmisiniz

kartim sahtemi diye konu acmanizi tavsiye ederim belki daha detatyli destek bulabilrisiniz

hocam bu sogutucu blok xfx rx480 e ait haberiniz olsun ama fanlar degistirilmis

Çok teşekkür ederim hocam ekran resmi var mıdır acaba

belkide ddu ile mevcut driveri silip rx480 driver i indirmeyi deneyebilirsiniz ama sahte olmasi hala olasi

xfx rx580 ve 480 modellerinin gorsellerine baktim sadece ve 480 e benziyor ama kesinlikle 580 degil
ayrica sogutucunun xfx rx 480 sogutucusu olmasi elinizdeki kartin cipsetinin bu karta ait oldugunu garanti etmez.

belkide ddu ile mevcut driveri silip rx480 driver i indirmeyi deneyebilirsiniz ama sahte olmasi hala olasi

xfx rx580 ve 480 modellerinin gorsellerine baktim sadece ve 480 e benziyor ama kesinlikle 580 degil
ayrica sogutucunun xfx rx 480 sogutucusu olmasi elinizdeki kartin cipsetinin bu karta ait oldugunu garanti etmez.
Dedikleriniz doğru çıktı hocam kullanıcıya görüntüleri ve detaylı yazınca beni engelledi çok teşekkür ederim bilgi için çok saolun ❤️😂

Geri