ne oynadiniz ? bu 10 gun boyunca aygit yoneticisinde rx580 mi 480 olarak mi gozukuyordu en azindan rx480 performansi aldinizmi karttan 10 gun boyunca?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vbios problemi de olabilir vbios flash atmanizi onerecegim en son care ama bu riskli bir islem eger cihaz 480 ise 580 vbios u flashlemek cihazi sizin duzeltemeyeceginiz seviyede kullanilamaz hale getirebilir
Bu şekilde hocam csm açıp secure boot kapatınca
bu ayarlarin ekran kartinin taninip taninmayacagini etkileyecegini hic sanmiyorum hocam
gpu z indirip sonuclari paylasin
Paylastim hocambu ayarlarin ekran kartinin taninip taninmayacagini etkileyecegini hic sanmiyorum hocam
bu ayarlarin ekran kartinin taninip taninmayacagini etkileyecegini hic sanmiyorum hocam
ekran kartinin sahte olmasi buyuk bir ihtimal..
bu linkten driveri indirip kurmayi deneyin.AMD Radeon RX580 2048SP Driver v.23.9.1 for Windows 10 64-bit, 11 free download
Download AMD Radeon RX580 2048SP Driver v.23.9.1 for Windows 10 64-bit, Windows 11. Download is free of charge.driverscollection.com
ekrna kartinin fotografini da paylasabilirmisiniz
Dedikleriniz doğru çıktı hocam kullanıcıya görüntüleri ve detaylı yazınca beni engelledi çok teşekkür ederim bilgi için çok saolunbelkide ddu ile mevcut driveri silip rx480 driver i indirmeyi deneyebilirsiniz ama sahte olmasi hala olasi
xfx rx580 ve 480 modellerinin gorsellerine baktim sadece ve 480 e benziyor ama kesinlikle 580 degil
ayrica sogutucunun xfx rx 480 sogutucusu olmasi elinizdeki kartin cipsetinin bu karta ait oldugunu garanti etmez.