Gta 5 'te uçak sürememe dışında sıkıntım olmadı gta5 oynuyorsan uçak süremezsin .Sizler için oyuncu klavyesi Numpad'li mi yoksa Numpad'siz mi daha kullanışlı?
Ben şahsen Numpadsiz asla kullanamam çünkü Numpad olmadan kullanınca sayıları üst taraftan yazmak eziyet, illet gibi bir şey.
Tek olumlu tarafı fazla yer kaplamaması.
Hergun gta sanandres helikopter gorevi yaptığım için numpadli diyorumSizler için oyuncu klavyesi Numpad'li mi yoksa Numpad'siz mi daha kullanışlı?
Ben şahsen Numpadsiz asla kullanamam çünkü Numpad olmadan kullanınca sayıları üst taraftan yazmak eziyet, illet gibi bir şey.
İşte o yüzden Numapdli"Oyuncu" İçin Numpadsiz.
LOL'de oynuyorum, Valo'da. Sık sık hesap makinesi v.b şeylerde kullanıyorum diyorsanız Numpadli.
Ben Şuan Blackwidow V3 TKL Kullanıyorum. GTA V'da Numpad gereken şeylerde laptopta olanı kullanıyorum.
Bu benim için iyi oldu çünkü wasd qwe tarafını kullanmak için kolumu biraz daha sola almam gerekiyormuş bu da biraz duruşumu bozuk gibi yapıyormuş TKL'de daha rahat olduğumu fark ettim TKL'ye geçince. Alan sorununuz yoksa çok da büyük bir mesele olmayabilir.Tek olumlu tarafı fazla yer kaplamaması.
Sayılardan ziyade +, -, /, * işe yarıyor. Discord bas konuş bende CS konsol tuşu mesela konsolu (-) yaptım. ETS2/ATS'de süspansiyon tuşları da +, -, *, /. Bunlar dışında pek içime yaramıyor ama babam kullanıyordu. Çok şükür yer problemim olmadığından sorun olmuyor.Sizler için oyuncu klavyesi Numpad'li mi yoksa Numpad'siz mi daha kullanışlı?