keske caps tuşu da olsaymış klavyendeREKABETCI OYUNLAR OYNUYORSAN NUMPADSIZ AL AMA BENIM TERCIHIM HER ZAMAN NUMPADLI OLMASIDIR TUS ATAMALARI ICIN RAHAT VE ELININ ALTINDA OLUYOR
Numpadsiz daha hoş ve sade gözüküyorSizler için oyuncu klavyesi Numpad'li mi yoksa Numpad'siz mi daha kullanışlı?
Ben şahsen Numpadsiz asla kullanamam çünkü Numpad olmadan kullanınca sayıları üst taraftan yazmak eziyet, illet gibi bir şey.
Tek olumlu tarafı fazla yer kaplamaması.
Şu küçük klavyeleri klavyeden saymıyorum benSizler için oyuncu klavyesi Numpad'li mi yoksa Numpad'siz mi daha kullanışlı?
Ben şahsen Numpadsiz asla kullanamam çünkü Numpad olmadan kullanınca sayıları üst taraftan yazmak eziyet, illet gibi bir şey.
KatılıyorumBen şahsen Numpadsiz asla kullanamam çünkü Numpad olmadan kullanınca sayıları üst taraftan yazmak eziyet, illet gibi bir şey
Eskiden hiç kullanmazdım, sonra bir kullanmaya başladım bırakamıyorum evde numpadsiz mekanik klavye var ben numpadli eski tip kullanıyorumSizler için oyuncu klavyesi Numpad'li mi yoksa Numpad'siz mi daha kullanışlı?