Sizce Numpad'limi yoksa Numpad'siz mi?

Sizce Numpadli mi yoksa Numpadsiz mi?

• Numpadli

Oylar: 44 65.7%
  • Numpadsiz

Oylar: 23 34.3%

• Oy kullanan toplam üye
    67
masaüstünde kullanacaksan numpad
laptopta kullanacaksan numpadsiz agaaaa

Sizler için oyuncu klavyesi Numpad'li mi yoksa Numpad'siz mi daha kullanışlı? (y)
Ben şahsen Numpadsiz asla kullanamam çünkü Numpad olmadan kullanınca sayıları üst taraftan yazmak eziyet, illet gibi bir şey.
Tek olumlu tarafı fazla yer kaplamaması.

71dWv0u3mJL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg
rampage-kb-rx63-type-c-rgb-mini-oyuncu-si-z.jpg
Numpadsiz daha hoş ve sade gözüküyor

Sizler için oyuncu klavyesi Numpad'li mi yoksa Numpad'siz mi daha kullanışlı? (y)
Ben şahsen Numpadsiz asla kullanamam çünkü Numpad olmadan kullanınca sayıları üst taraftan yazmak eziyet, illet gibi bir şey.

Şu küçük klavyeleri klavyeden saymıyorum ben

ben numpadsiz yanına ayrı bi numpad düşünüyorum bence dahga mantıklı.

%60 klavye mi %100 mü sorusuna %60 derim ama %85 klavye de işin içine girince kesinlikle %85 derim. Numpad şart değil benim için ama olması ayrı bir kolaylık aslında. Klavyenin fazla büyük olmasını da istemiyorum. Numpad ve diğer karakterlerin arasındaki tuşlar aşırı gereksiz. O kısım olmasın ama numpad'de olsun.

Eskiden hiç kullanmazdım, sonra bir kullanmaya başladım bırakamıyorum evde numpadsiz mekanik klavye var ben numpadli eski tip kullanıyorum 😂

Laptopu (macbook) mecburen numpadsiz aldım sayıları çok aratıyor yav...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,112
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri