Mamyy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,414
Bence bu şanssızlık değil devletin suçu ama bu konulara geçersek çıkamayızParayı veren düdüğü çalar.yapacak bir şey yok zaten bu hayata şanssız olarak gelmişiz.
Bence bu şanssızlık değil devletin suçu ama bu konulara geçersek çıkamayızParayı veren düdüğü çalar.yapacak bir şey yok zaten bu hayata şanssız olarak gelmişiz.
Yani tam devletin suçu demek yanlış olur ama yine de öyle gibi. Neyse dediğin gibi girsek zaten devlet konusuna sabaha kadar tartışırız o yüzden gerek yok.Bence bu şanssızlık değil devletin suçu ama bu konulara geçersek çıkamayız![]()
evdeyiz biz ama?Oda büyük haksızlık olur zaten şuan haksızlığın daniskası oluyor, özel okullar yüz yüze işlerken biz evden işliyoruz.
Yahu ne saçmalıyorsun,avmler pilajlar, kafeler açıkken okulu açmamak çok saçma.Egitim bekleyebilir (Çok önemli biliyorum) ama saglıkda şakaya gelmez. Benim gibi hasta olursalar ne olucak? Umarım virüsü unutmamışsındır.
Düzgün eğitim için bence açılmalı fakat işe şu yönden de bakmak lazım. Sen belki de okulda kapıp ailene, büyüklere bulaştıracaksın ve Allah korusun vefatına sebebiyet verebilirsin. Okula gitmesek de böyle bir şey yaşanabilir fakat okula gidince bunun şansı daha da artar.(bence)Arkadaşlar sizce okullar bu yıl sonuna kadar açılır mı?
Bildiğiniz gibi bazı sınıflar için yüz yüze eğitim başladı. Ama 5,6,7,9,10 ve 11. sınıflar için henüz belli olmadı..
Ben AVM ya da Plajlara gitmiyorum olula gidiyorum ve okuldan kaptım artık söylemek istedigimi anlasanız olurmu?Yahu ne saçmalıyorsun,avmler pilajlar, kafeler açıkken okulu açmamak çok saçma.
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Eğitimde yeni bir adım daha atarak, ortaokullarda 5. liselerde 9. sınıflarda yüz yüze eğitim-öğretim faaliyetlerini 2 Kasım itibarıyla başlatıyoruz. Halen uzaktan eğitimin sürdüğü ilgili sınıflarda gelişmelere bakarak kamuoyuna ilan edeceğiz." dedi.