Neler Yeni

Sizce Okullar kapanmalı mı ?

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Sizce okullar kapatılmasımı lazım yoksa normal yüz yüze eğitime devam mı etmeliyiz ?
benim görüşüm okullar açık kalması lazım bir daha kapanırsa toparlamayamazlar

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sizce okullar kapatılmasımı lazım yoksa normal yüz yüze eğitime devam mı etmeliyiz ?
Dostum bu konuları okul başlayacağında çok konuştuk hatta kapanmasını isteyip ağlayanlar oldu ama kapanmayacak.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bu konuları okul başlayacağında çok konuştuk hatta kapanmasını isteyip ağlayanlar oldu ama kapanmayacak.
ne biliyim vakalar arttı diye açtım konuyu ama büyük ihtimal yeni gelen meb bakanı okulları kapatmaz artık

Rulep

80+ Gold
KAPANMAMALI isteyen okumamalı okumayanları da para verilip yurtdışına göndermeliler boşu boşuna kalabalık yapmalılar zaten istedikleri şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Bence isteyen online’a geçiş yapabilmeli hem online hem yüz yüze olmalı ama şu an bunu yapmak baya zor olur ayrıca verimliliği azalır biraz ondan dolayı yüz yüze daha mantıklı okulların bulaş yüzdesi daha az diğer mekanlardan okullar yerine gece kulüplerine vb. Kısıtlama gelmesi daha mantıklı olur

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Şuan hemen hemen hiçbir yerde sosyal mesafeye dikkat edilmezken bir toplumun temel ihtiyaçlarından biri olan eğitimin aksatılması saçma olur.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şöyle 3-4 hafta kapansın
azcık tatil yapalım
bide çay şekersiz.

Top Bottom