Sizce Okulların Açılması Mantıklımı?

Okullar sizce açılacakmı?

• Yarıya düşürülmüş eğitim olur (Okul hızlı biter vb.)

Oylar: 18 25.7%
  • Açılmayacak ve açılırsada kapanır

Oylar: 37 52.9%
  • Tamamen Açılacak

Oylar: 10 14.3%
  • Ben Okula Gitmeyecem Ki Bu Coronada

Oylar: 13 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    70

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Reaksiyon skoru
36,889
DR. Tevfik Özlü Anlattı
Bence okullar yarı zamanlı açılacak (Benim görüşüm fakat bu olasılık daha sıcak gibi)
Ve Bugünde bu konu KABİNE Toplantısında tartışılacak
------------------------------------------

Ve bu haberi görünce içim daralıyor resmen
Kanala bişi demiyorum zaten

Son düzenleme:
Bİr yandan istediğim okulu kazandım gitmek istiyorum
Bir yandan PC yi yeni topladım okul açılırsa az oynayabiicem
Corona umursumda değil
Çok büyük bir ikilemde kalmışsınız hocam :D
Bu arada hayırlı olsun :)

Frof. DR. Tevfik Özlü Anlattı

Kesinlikle acilmamali ondan ona ondan ona bulasirsa mahvolur uz ailelerimiz dahil sırf okul için o kadar insanın ölmesi çok saçma olmayadabilir bilemeyiz zaten 2 ay a belli olur ne olacağımız her zaman en kotuyu düşüneceksin

Ne yapmak istediklerine bağlı bütün ülkeyi korona yapalım derlerse açmaları mantıklı olur. Ama yok kronik hastalıklı öğrenciler var ailelerin de kronik hastalığı olanlar var onları biz düşünüyoruz derlerse 0 vakaya kadar ya da aşıya kadar bekletmeleri gerekiyor.

Ne yapmak istediklerine bağlı bütün ülkeyi korona yapalım derlerse açmaları mantıklı olur. Ama yok kronik hastalıklı öğrenciler var ailelerin de kronik hastalığı olanlar var onları biz düşünüyoruz derlerse 0 vakaya kadar ya da aşıya kadar bekletmeleri gerekiyor.
Hocam vaka sayısı ne kadar 0 olursa olsun bitti anlamına gelmez.
Aramızda onca taşıyıcı varken...

Aynen işte kimse bunları düşünmüyor

Haklısınız
ama meb işte açmaları için herşeyi yaparlar
Sınav olmasın bari zaten corona herkesin pikikolojisini bitirdi bir de üstüne sınav zorlar insanı

Açılmaması lazım bunu Twitter'da bir sürü insana yazdım buraya da yazıyorum AVM,Plaj,Cafe gibi yerler insanların isteklerine kalmış bir şey istersen gidersin istemezsen gitmezsin kalabalıktan uzak durursun ama Okul zorunlu bir kurum açılırsa mecbur herkes gidecek bu da herkesin mecburen canını tehlikeye atması demek.
NOT :
okulu dondur vs... gibi şeyler yazmayın çünkü ben bir kitle okula gitmek istiyor diye okulumu dondurmak zorunda değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 0 olduğu zaman senin sıfırdan başlama şansın oluyor bütün ülkeyi tekrardan ele almış olursun çünkü aktif vaka kalmamış olacak fakat bu şekilde senin elinde olmadan vaka artmaya devam ediyor.

tabii ki de öyle ama 0 olması imkansız gibi . 0 ı gördüğü anda vaka sayıları 1. dalga bitmiş sayıyorlarmış. Bana kalırsa ne yapılmalı biliyor musunuz ? Tabi sen kimsin diyeceksinizdir hiç kimse :D Neyse bence okulun ilk haftası bize kitapları dağıtıp eve gönderip online olarak kitaplar üzerinde işlemeye başlamamız gerektiğini düşünüyorum zaten okulda hoca açıyor akılltı tahtayı okul kitabını pdf açıp orayı okutup not aldırtıyor . Bunu internet üzerinden de yapabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,411
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri