Neler Yeni

Sizce papara almalımıyım?

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
sabri reis
Yaşım 16 cok çok az isim dusuyor karta genellikle babam ve kuzeniminkini kullanıyorum sizce Papara almalı mıyım yoksa 2 sene bekleyip Enpara mı? Alayım.

Kerem gök

80+ Silver
yani alınca bi şey kaybetmiyeceksin sonuçta. spotify falan kullanıyorsan cashback için al

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Yaşım 16 cok çok az isim dusuyor karta genellikle babam ve kuzeniminkini kullanıyorum sizce Papara almalı mıyım yoksa 2 sene bekleyip Enpara mı? Alayım.
Papara almak çok da bir şey değil bence iş görüyor. Tabii 18 yaşına girer girmez banka hesabı açmak en sağlıklısı.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
sabri reis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani alınca bi şey kaybetmiyeceksin sonuçta. spotify falan kullanıyorsan cashback için al
yok kullanmıyorum ama arada lazım olabilyo genede nadirende olsa bu arada enpara paparanin yaptığı isleride yapar dimi?

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
muhammed samet
papara kullanıcısıyım bazen avantajları oluyor gayet memnunum tek sıkıntısı biri sana para atamıyor ama sen atabiliyorsun (farklı bankalardan)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taksit falan yapmaz mı? mesela
paparada taxit yapamasın

Top Bottom