PowerXitinia
80+ Bronze
Yaşım 16 cok çok az isim dusuyor karta genellikle babam ve kuzeniminkini kullanıyorum sizce Papara almalı mıyım yoksa 2 sene bekleyip Enpara mı? Alayım.
Papara almak çok da bir şey değil bence iş görüyor. Tabii 18 yaşına girer girmez banka hesabı açmak en sağlıklısı.Yaşım 16 cok çok az isim dusuyor karta genellikle babam ve kuzeniminkini kullanıyorum sizce Papara almalı mıyım yoksa 2 sene bekleyip Enpara mı? Alayım.
yok kullanmıyorum ama arada lazım olabilyo genede nadirende olsa bu arada enpara paparanin yaptığı isleride yapar dimi?yani alınca bi şey kaybetmiyeceksin sonuçta. spotify falan kullanıyorsan cashback için al
hayır yapmazyok kullanmıyorum ama arada lazım olabilyo genede nadirende olsa bu arada enpara paparanin yaptığı isleride yapar dimi?
Taksit falan yapmaz mı? meselahayır yapmaz
taksit yapar da cashback sisteminden bahsediyorsun sandım benTaksit falan yapmaz mı? mesela
papara kullanıcısıyım bazen avantajları oluyor gayet memnunum tek sıkıntısı biri sana para atamıyor ama sen atabiliyorsun (farklı bankalardan)Yaşım 16 cok çok az isim dusuyor karta genellikle babam ve kuzeniminkini kullanıyorum sizce Papara almalı mıyım yoksa 2 sene bekleyip Enpara mı? Alayım.
paparada taxit yapamasınTaksit falan yapmaz mı? mesela
spotify için nays öneririmyani alınca bi şey kaybetmiyeceksin sonuçta. spotify falan kullanıyorsan cashback için al