Neler Yeni

Yardım Sizce paramı nasıl degerlendirmeliyim

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Peki bir site biliyormusunuz baskı bakmam icin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden hocam sizce
Paranin degeri azalmaz karariniz netlesene kadar orada kalir ytd

verctoisgonnaback

80+ Bronze
Dostum 3d yazıcı dediğimiz şey ile neredeyse her şeyi yapabiliyorsun (demek istediğimi anlamışsındır her şeyi yapabiliyorsun derken) örnek veriyorum basit ama şekilli bir kulaklık standı bile yapıp trendyol gibi ticari sitelere koyarsan en az 70tlsi var, ben yerinde olsam 3d yazıcıyı seçerdim ve bu şekilde ek gelir elde ederdim, yalan olmasın Star Wars ışın kılıcı, Demir Adam'ın kaskı, Rick And Morty'nin Portal Silahı derken filament yetmezdi bana :D

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Dostum 3d yazıcı dediğimiz şey ile neredeyse her şeyi yapabiliyorsun (demek istediğimi anlamışsındır her şeyi yapabiliyorsun derken) örnek veriyorum basit ama şekilli bir kulaklık standı bile yapıp trendyol gibi ticari sitelere koyarsan en az 70tlsi var, ben yerinde olsam 3d yazıcıyı seçerdim ve bu şekilde ek gelir elde ederdim, yalan olmasın Star Wars ışın kılıcı, Demir Adam'ın kaskı, Rick And Morty'nin Portal Silahı derken filament yetmezdi bana :D
Benimde aslında istediğim projeler var

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
3D baskı makinası alıp işi ticarete dökmek daha mantıklı geldi bana airsoft kullanan alan bir kaç tanıdık oldu belli bir süre sonra sıkılıyorsun ve satmaya çalıştıgında aldıgın fiyatın altına veriyorsun çünkü çok tutulan bir hobi değil. İpad evet değer kazanır ama pasif gelir olarak düşünüp hem hobi amaçlı hemde bişeyleri yapmak inşaa etmek ve tatmin duygunu beslemek için ideal bir yöntem gibi duruyor. Valorant - CS gibi oyunların çizgi film karakterlerinin baskılarını gerçekten hakkını vererek yaparsan güzel paralara satabileceğini düşünüyorum. Araştırmanı yap kararını sen ver para senin neticede.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
3D baskı makinası alıp işi ticarete dökmek daha mantıklı geldi bana airsoft kullanan alan bir kaç tanıdık oldu belli bir süre sonra sıkılıyorsun ve satmaya çalıştıgında aldıgın fiyatın altına veriyorsun çünkü çok tutulan bir hobi değil. İpad evet değer kazanır ama pasif gelir olarak düşünüp hem hobi amaçlı hemde bişeyleri yapmak inşaa etmek ve tatmin duygunu beslemek için ideal bir yöntem gibi duruyor. Valorant - CS gibi oyunların çizgi film karakterlerinin baskılarını gerçekten hakkını vererek yaparsan güzel paralara satabileceğini düşünüyorum. Araştırmanı yap kararını sen ver para senin neticede.
Bu demeleriniz sayesinde 3D yazıcı aslında çok güzel bir iş gibi geldi

verctoisgonnaback

80+ Bronze
Hiç 3D yazıcı ile işim olmadı fakat Lemur'u izlerken acayip hevesleniyorum.
Benim de alasım geldi, ben bu kadar ucuz olacağını beklemiyordum, hiç fiyatlarına bakmadığım için 50.000₺ diye çok uçuk fiyatlar düşünüyordum kendimce.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Hiç 3D yazıcı ile işim olmadı fakat Lemur'u izlerken acayip hevesleniyorum.

Benim de alasım geldi, ben bu kadar ucuz olacağını beklemiyordum, hiç fiyatlarına bakmadığım için 50.000₺ diye çok uçuk fiyatlar düşünüyordum kendimce.
5000 lira ortalamaya güzel bir yazıcı var ender 3 pro

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Son tavsiyemde şu olacaktır sana baskı maliyetini iyi hesaplaman yani ne kadar maliyetin var ve ne kadar giderin olacak + kalan para ne kadar olacak iyi hesaplarsan ayda 1 ürün bile satsan pasif olarak gelir sağlar ve ipad yada airsoft için para biriktirmeye yani bir bakımdan bir amaç uğruna da aynı zamanda çalışmaya başladığın için dahada zevk verebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi valorant oyuncuları çok var bıçaklarını falan alıp güzelce boyuyup satabilirim mini atölye gibi
Boyutlandırması ve boyaması çok prof olursa ben bile asil karambit alabilirim :D Bir kaç kez dolaptan vs baktım ama boyut boyama ve kalite olarak pek iyi gözükmediği için vazgeçtim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,808
Üyeler
167,555
Son üye
shairon7x
Top Bottom