Neler Yeni

Yardım Sizce paramı nasıl degerlendirmeliyim

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Son tavsiyemde şu olacaktır sana baskı maliyetini iyi hesaplaman yani ne kadar maliyetin var ve ne kadar giderin olacak + kalan para ne kadar olacak iyi hesaplarsan ayda 1 ürün bile satsan pasif olarak gelir sağlar ve ipad yada airsoft için para biriktirmeye yani bir bakımdan bir amaç uğruna da aynı zamanda çalışmaya başladığın için dahada zevk verebilir.
Haklısın abi elektrik fiyatını saymıyorum zaten ailemin kısmı orası nasıl.hesaplarim aslında bilmiyorum ama yolunu bulurum umarim

verctoisgonnaback

80+ Bronze
Son tavsiyemde şu olacaktır sana baskı maliyetini iyi hesaplaman yani ne kadar maliyetin var ve ne kadar giderin olacak + kalan para ne kadar olacak iyi hesaplarsan ayda 1 ürün bile satsan pasif olarak gelir sağlar ve ipad yada airsoft için para biriktirmeye yani bir bakımdan bir amaç uğruna da aynı zamanda çalışmaya başladığın için dahada zevk verebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boyutlandırması ve boyaması çok prof olursa ben bile asil karambit alabilirim :D Bir kaç kez dolaptan vs baktım ama boyut boyama ve kalite olarak pek iyi gözükmediği için vazgeçtim.
Açılıp kapanacak ama :D , o muza benzeyen halini göreceğiz.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
@LuisB4y araştırdımda başlangıç için ender 2 proda alabilirsin istersen

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Açılıp kapanacak ama :D , o muza benzeyen halini göreceğiz.
Abi eğer alırsam ilk jett in bicagini almayı dusunuyodum 989 liraya bir masa var ondan alacağım boyalarim yazıcı ve gerekli malzemeler oradan olucak yapacagim

Bakayım abi bir

Abi almışken sence ender 3 prodan feragat mi edeyim bilemedim

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Abi eğer alırsam ilk jett in bicagini almayı dusunuyodum 989 liraya bir masa var ondan alacağım boyalarim yazıcı ve gerekli malzemeler oradan olucak yapacagim

Bakayım abi bir

Abi almışken sence ender 3 prodan feragat mi edeyim bilemedim
hazır almışken ender 3 pro da alabilirsin sen bilirsin

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Abi 4800 lira idi galina ender 3 pro trendyolda emin değilim 989 a da bir masa alır 5689 ettimi 311 lira filament e gitse 200 lira da boyaya gider 50 liraya da yemek yerim

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Öbür ayın 22 sinde umarim 6250 TL gibi bir param olucak
1. Alternatifim airsoft tüfek almak mermi şarji.bataryasi gibi bir set yaklaşık 6100 TL ye denk geliyor
2. Seçenek iPad 9. Nesil almak
3.seçenek 3d yazıcı alıp baskı satmak
Karar veremedim elimde para tutmak istemiyorum biliyorsunuzdur nedenini biraz
Afrika'da açlık çeken çocuklara bağış yap.

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Kerem Mungan
El becerin varsa 3d yazıcı alıp modeller basabilirsin hiç bir yerde satmasan bile odanda güzel durur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
ragnar oğlu tarkan
airsoft silahları eğlenceli olabilir benim bile alasım geldi şuan bakıcam fiyatlarına

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
airsoft silahları eğlenceli olabilir benim bile alasım geldi şuan bakıcam fiyatlarına
:d

El becerin varsa 3d yazıcı alıp modeller basabilirsin hiç bir yerde satmasan bile odanda güzel durur.
Öyle yapicam satmayı da düşünüyorum Instagram'da hesap acicagim tiktokta da dolap ta da umarım tutar

Afrika'da açlık çeken çocuklara bağış yap.
...

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Abi bilgisayarım normalde tamirdeydi işlemci ile ekran kartına termal macun surdum PC ci söyledi anakart ile ekran kartı kesin arizaliymis bu iş PC sizde yapılır mı canım sıkıldı ya :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
TUNA
Arkadaşım 3 seneye yakın 3d yazıcı ile uğraşıyorum.sana tavsiyem para kazanmak için buna girme.Hobi amaçlı olur.uzun uğraşlar gerektiriyor.makinene bakım ayar gerekiyor zamanla sorunlar olabilir.Bolca vaktin varsa al.
Üzgünüm PC siz olmaaz

Top Bottom