hangi ekran karrtını alcağımı bilmiyorum daha sadece bir danışmak istedim önerebilceğiniz ekran kartı varsa öneri alabilirimolur ama model söyleyin. model söylemeden 4 gb ekran kartı felan diye bilemeyiz. mesela GT 730 4 gb olsa, rx 560 2 gb olsa, rx 560 ezer geçer onu.
Hangi model?2 gb 256 bit ekkran kartım
Bütçe?hangi ekran karrtını alcağımı bilmiyorum daha sadece bir danışmak istedim önerebilceğiniz ekran kartı varsa öneri alabilirim
Shipire 7850 2 gb likHangi model?
3 bin felanBütçe?
Anladim peki bunlardannbirini alirsak islemciyle ilgili darbogaz skntisi olurmuR9 280-GTX 760-GTX 750TI-HD 7850
bunlardan birisi alınabilir.
Asus mAnakart modelini vermeniz gerekiyor. Ne kadar ram desteklediğini öğrenmek için.
anladım en iyisi yeni pc almak daha mantıklı desenizya 10 bin bandında7850 gayet iyi bir model. gerek yok başka ekran kartına. o işlemci maksimum R9 280 besler zaten.
okadar masraf yapmim ozamn elimdeki satıp yeni bir pc almak daha ömantıklı 10 bin bandındaO işlemciyi kullanmış biri olarak diyebilirim ki HD 7870'den sonrası tat vermez sistemde. 7850 ile 7870 arasında öyle uçan kaçan bir fark da bulunmadığına göre kart değişmenize gerek yok. Fakat işlemciyi FX 8350 yapabilirim derseniz GTX 1060 ile güzel bir ikili olabilirler.
asus m5a97 r2Anakart modelini vermeniz gerekiyor. Ne kadar ram desteklediğini öğrenmek için.
Sadece markası yeterli değil.Asus m