Sizce RDR 2 Almalı mıyım?

Arda0

80+ Silver
Reaksiyon skoru
733
steamde 44 tl var 160tl yatırıp alıyımmı sizce ben hikaye oyunu pek sevmem beklemeyi falan genelde fortnite valorant gibi fps ve hızlı oyunlardan zevk alırım sıkılırım diye korkuyorum hiç gikaye oyunu oynamadım bi kere control oynadım

Rdr 2 yavaş başlayan bir oyun ilk kısımlarda sıkılabilirsin aynı GTA daki gibi.

Doom Eternal deneyebilirsin çok hızlı bir oyun ama rdr çok daha iyidir tabi

İlk 5-10 saat yavaş geçiyor, ama sonra baskınlar, savaşlar, pusular felan birsürü aksiyon oluyor.

Ben crackli indirdim biraz sıktı açıkçası başlarda yeni başladım, ben olsam o fiyata daha güzel oyunlar alırdım.

Arkadaşların dediği gibi ilk başlarda yavaş geçiyor ama sonrası gayet aksiyonlu fakat free roam olarak sıkılabilirsin eğer hızlı oyun seviyorsan alma derim.

steamde 44 TL var 160tl yatırıp alıyımmı sizce ben hikaye oyunu pek sevmem beklemeyi falan genelde fortnite valorant gibi fps ve hızlı oyunlardan zevk alırım sıkılırım diye korkuyorum hiç gikaye oyunu oynamadım bi kere control oynadım
Yavaş başlayan. Oynanışı da yavaş olan bir oyun. Ancak oynadıkça ne kadar iyi bir oyun olduğunu anlıyorsun. Resmen o dünya da yaşıyor gibi oluyorsun. Anlatılmaz yaşanır diyorum.

Rdr 2 yi oynamadan ölme direk al.

Geri