Sizce Replika Saat 5.5K eder mi

GermiyanWithPlan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
908
Dostlar yanlış konu bölümünden açmış olabilirim modlar düzeltirse
sevinirim teşekkürler

IMG20250731153952.webp

Jagavar diye bir marka,ilk kez duyuyorum
Adam otomatik olduğunu söyledi ben düz mekanik olan eski tip ferruci kullanıyorum fakat içime sinmiyor şahsen
Kuyumcu buna 5600₺ dedi "bu replika bunun orijinal kaç yüz milyar" dedi.Dediği kadar var mı çünkü ilk kez bu markayı duyuyorum

Dostlar yanlış konu bölümünden açmış olabilirim modlar düzeltirse
sevinirim teşekkürler

Alıntıyı görüntüle
Jagavar diye bir marka,ilk kez duyuyorum
Adam otomatik olduğunu söyledi ben düz mekanik olan eski tip ferruci kullanıyorum fakat içime sinmiyor şahsen
Kuyumcu buna 5600₺ dedi "bu replika bunun orijinal kaç yüz milyar" dedi.Dediği kadar var mı çünkü ilk kez bu markayı duyuyorum
Orjinali milyonlarca dolar bile olsa replikasi beş para etmez 🤷 onun dışında kişisel olarak replika saatle asla gezmem zaten herkes biliyor bir milyon dolar saate veren otobüse binmeyecegini bunun yerine orjinal daha kaliteli saatlere bakın

Kesinlikle etmez, biraz daha koyup Diesel alabiliyorsun:D

kankam yanlış anlamada sen yok parasına çalışıp para biriktiriyordun hatırladığım kadarıyla aylık 5000 liralık maaşla 5000 liraya saat mi alacaksın :) çok çirkin bir saat ve o kadar etmez

Çakma saate o kadar para verilmez. O kadar para verince orijinal saat alırsın.

Aynı saat;
Lan...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kankam yanlış anlamada sen yok parasına çalışıp para biriktiriyordun hatırladığım kadarıyla aylık 5000 liralık maaşla 5000 liraya saat mi alacaksın :) çok çirkin bir saat ve o kadar etmez
Hayır tabikide almicam dediğin doğru dostum Bitlis'teyim AVM gezerken kuyumcuya girdim orada çok beğendiğim için sordum

600-700 liralık saat.
Edit: Düşündüm de o kadar bile etmeyebilir.

Lan...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır tabikide almicam dediğin doğru dostum Bitlis'teyim AVM gezerken kuyumcuya girdim orada çok beğendiğim için sordum
Kuyumcuya sorsana arkadaşıma gösterdim onda varmış bana hediye vermek istedi diye benim ihtiyacım yok de kaça alır diye merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,165
Üyeler
187,289
Son üye
onurcv05
Geri