Yanlış hatırlamıyorsam düşman sersemleten bir tılsım vardı .Tılsım derken silaha ve zırha basılan büyüden bahsediyorum.
en çok hangisine basarsan o ama illa biri dersen bence bomba patlatma lynx de olanTılsım derken silaha ve zırha basılan büyüden bahsediyorum.
bomba patlattıktan sonra düşmanı havaya uçtuğu anda bir saldırıp öldürüp roundu almak +1000000000000 tatminiyetBomba
En güçlü tılsım Fırtına öfkesidir Titanı yenerken çoğu oyuncu bunu kullanır zatenBomba
Hocam o bot çarlarda daha işe yarıyor genellikle bomba patladıktan sonrası havaya vur bir bomba daha geliyor bazen Titana karşı işlemiyorbomba patlattıktan sonra düşmanı havaya uçtuğu anda bir saldırıp öldürüp roundu almak +1000000000000 tatminiyet
Ben de özel sürümü aldım, yaklaşık 18tl çok ucuz bence, hayatta kalmadan vb. elmas kazanıyorsun ve sınırsız enerjin var. Şu an 2. bölgedeyim.SF2 yi hilesiz bitirebilen varmı aranızda benim bir arkadaş titanda dahil hilesiz bitirdi oyunu bütün bir sene SF2 oynadı ben hileyle gelebildim yüzde 99 gibi @X SHADOW X siz nereye kadar geldiniz hilesiz
iyi şanslar umarım titanıda yenersin hermit nispeten kolayBen de özel sürümü aldım, yaklaşık 18tl çok ucuz bence, hayatta kalmadan vb. elmas kazanıyorsun ve sınırsız enerjin var. Şu an 2. bölgedeyim.
kanama daha çok etki ediyorEn güçlü tılsım Fırtına öfkesidir Titanı yenerken çoğu oyuncu bunu kullanır zaten
görselini görsem hatırlarım da ismini unuttum. elime hangi telefon geçerse geçsin Shadow Fight 2 yüklerim ve 12 yıldır oynuyorum hala en sevdiğim oyun ama tılsımların isimlerini hatırlamıyorumFırtına Öfkesi nasıl bir büyü ya?