çok normal hatta iyiArkadaşlar sıcaklık bu 2 saat yakın wıtcher oynadım normalmi sıcakmıAlıntıyı görüntüle
gayet normal ıslemcı ve sogutma nedırArkadaşlar sıcaklık bu 2 saat yakın wıtcher oynadım normalmi sıcakmıAlıntıyı görüntüle
hocam bu konudan alakasız ıslemcı ve ekran kartımız aynıymıs merak edıyorum bu ıkılıyı kac sene sonra degıstırmeyı dusunuyosunuz ve sızı suan uzen bır yanı varmı ?Güzel güzel.
Beni üzen bir yanı yok. Vramı biraz az fakat yapabileceğim bir şey yok. Ne zaman değiştireceğimi inan bende bilmiyorum. 4-5 ay önce aldığım için bir şey diyemiyorum.hocam bu konudan alakasız ıslemcı ve ekran kartımız aynıymıs merak edıyorum bu ıkılıyı kac sene sonra degıstırmeyı dusunuyosunuz ve sızı suan uzen bır yanı varmı ?
anladım cok tesekkurlerBeni üzen bir yanı yok. Vramı biraz az fakat yapabileceğim bir şey yok. Ne zaman değiştireceğimi inan bende bilmiyorum. 4-5 ay önce aldığım için bir şey diyemiyorum.
580 4gb kartımı neredeyse 5 yıl kullandım.
sıcaklıklar normal-iyi arası. Bu arada hangi program bu. (bayadır arıyorum)Arkadaşlar sıcaklık bu 2 saat yakın wıtcher oynadım normalmi sıcakmıAlıntıyı görüntüle
MSI afterburnerhocam
sıcaklıklar normal-iyi arası. Bu arada hangi program bu. (bayadır arıyorum)