- Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl yani csgo da 300 falan göremezmiyim monitörüm 60hz diyeDostum düşük ayarlarda oynama gerek yok kaç fps alırsan al en fazla 60 fps görebilirsin monitörün 60 hz.
Nasıl yani csgo da 300 falan göremezmiyim monitörüm 60hz diyeDostum düşük ayarlarda oynama gerek yok kaç fps alırsan al en fazla 60 fps görebilirsin monitörün 60 hz.
Ekran kartının gücü yetiyorsa ayar falan düşürerek 300 fps alırsın ama monitöre sadece 60 ı yansır sadece 60 fps hissedersin. O yüzden kaliteli bir monitör alman lazım en az 144 hz eğer yüksek fps hissetmek istiyorsan.Nasıl yani csgo da 300 falan göremezmiyim monitörüm 60hz diye
Doğru diyosun o kadar bütçem yokEkran kartının gücü yetiyorsa ayar falan düşürerek 300 fps alırsın ama monitöre sadece 60 ı yansır sadece 60 fps hissedersin. O yüzden kaliteli bir monitör alman lazım en az 144 hz eğer yüksek fps hissetmek istiyorsan.
Monitörde free sync veya g sync özelliği yok sanırım o yüzden 300 fps gibi hissedemezmiyimEkran kartının gücü yetiyorsa ayar falan düşürerek 300 fps alırsın ama monitöre sadece 60 ı yansır sadece 60 fps hissedersin. O yüzden kaliteli bir monitör alman lazım en az 144 hz eğer yüksek fps hissetmek istiyorsan.
O zaman 300 fps hissetmek isteyen birisi 300hz monitör alsın ben 4600 para verip 60 fps oynıcaksam ne anladım bu işten eski pc de 60 70 veriyodu zatenEkran kartının gücü yetiyorsa ayar falan düşürerek 300 fps alırsın ama monitöre sadece 60 ı yansır sadece 60 fps hissedersin. O yüzden kaliteli bir monitör alman lazım en az 144 hz eğer yüksek fps hissetmek istiyorsan.
Dostum o yüzden artık en az 144 HZ almak gerek, en düşük ayarlarda yüksek fps alıp hissetmemek yerine ayarları yükseltip 150 fps civarı alıp tamamını hissetmek dah mantıklı.O zaman 300 fps hissetmek isteyen birisi 300hz monitör alsın ben 4600 para verip 60 fps oynıcaksam ne anladım bu işten eski PC de 60 70 veriyodu zaten
60 fps hissetmek nasıl oluyoki 60 hz aldım diye sadece 60 fps demi oynıcamDostum o yüzden artık en az 144 HZ almak gerek, en düşük ayarlarda yüksek fps alıp hissetmemek yerine ayarları yükseltip 150 fps civarı alıp tamamını hissetmek dah mantıklı.
maalesef onun üstünde ne alırsanız alın monitör göstermeyecek60 fps hissetmek nasıl oluyoki 60 hz aldım diye sadece 60 fps demi oynıcam
60 fps hissetmek nasıl oluyoki 60 hz aldım diye sadece 60 fps demi oynıcam
60 hz monitörde mi1024x768'de Tam performansı alamazsın.
Peki şöyle yapam mantıklı olurmu bi kaç ay 60 hz kullanıp para biriktirip 60hz monitörü satarak 144 hz alsam?maalesef onun üstünde ne alırsanız alın monitör göstermeyecek