$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
4 yıllık olmasına takılma, ekran kartı ve ram yükseltsen açamiyacığın oyun yok, ki şu hali bile birçok oyun oynatır.Pc 4 yıllık
4 yıllık olmasına takılma, ekran kartı ve ram yükseltsen açamiyacığın oyun yok, ki şu hali bile birçok oyun oynatır.Pc 4 yıllık
4 yıllık olmasına takılma, ekran kartı ve ram yükseltsen açamiyacığın oyun yok, ki şu hali bile birçok oyun oynatır.
Günümüz bir çok oyunu ultra ayarlarda 60 FPS üzeri oynatacaktır. Fakat hatırlatmakta fayda var anlamıyorsanız mutlaka bir bilen ile tek tek test edin. Bu fiyata mümkün olmayan bir sistem bu.
2. Elde o ekran kartı 1000 o işlemci 2500 o anakart 600 TL civarında geziyor. Bence hiç anlamıyorsunuz siz. Tekrar hatırlatayım güvendiğiniz anlayan biri ile tek tek parçaları test edip öyle almaya karar verin. Kazıklanmanızdan korkuyorum.Pek fazla anlamadığım doğrudur
4 yıllık olduğunu yyazmışsınız görmedim o zaman olabilir tabii ki iyi gözüküyor.Bizzat test yapıp alıcam kardeşim
İşlemci ikinci el 900 a bulursun fiyat konusunda anlıyorum2. Elde o ekran kartı 1000 o işlemci 2500 o anakart 600 TL civarında geziyor. Bence hiç anlamıyorsunuz siz. Tekrar hatırlatayım güvendiğiniz anlayan biri ile tek tek parçaları test edip öyle almaya karar verin. Kazıklanmanızdan korkuyorum.
Test videolarını izledimde pubg ultra ayarlarda 55 fps gösteriyor ortalama4 yıllık olmasına takılma, ekran kartı ve ram yükseltsen açamiyacığın oyun yok, ki şu hali bile birçok oyun oynatır.
ekran kartı dediğim gibi biraz ortalamanın altında yükseltme yapılsa tadından yenmez, ram 8gb drop yemeye sebep olabilir yeni oyunlar 8 den fazla kullanıyor.Test videolarını izledimde pubg ultra ayarlarda 55 fps gösteriyor ortalama
Bunun yerine 0 Ryzen 5 1600 rx570 4 gb daha mı mantıklı olurSistemdeki parçalar eski. Fiyat normal.