Sizce sosyal aktivitem olmadığı içinmi böyle düsünuyorum

Reaksiyon skoru
201
18 yasindayim arkadas cevrem yok, bir kızlarla iletisimim ilkokulu bitirdikten sonra sona erdi.
Ve aşırı derecede malum konulara takintiliyim yani 13 14 yasinda ergenlige girdigimde ne kadar ise onun daha fazlasi düsünuyorum.
Simdide lise bitti biryerde ise girecegim ve işte calisacagim ve hayatim boyle gececek gibi geliyor. Su ana kadar hic aktivitem olmadigi için aklima sadece malum konular geliyor, disarida bir kiz ile konustugumdada halen asiri sekilde geliyor ve birsey fark ettim.
Sosyalleşmek demek "il2skiye girmek" olarak görüyorum. Cidden böyleyim yani bi kere uapiyim ondab sonra hayatimdaki butun sikintilar gecicek dünya görüşüm değicek vb.
Cünkü bir kızın elini tutsam bile erekte olma durumuna geliyorum ve bir kızın bana gülmeside bu sekilde bir etki yaratiyor.

Neden son zamanlarda bu forumda cinsellik üzerine konular açılıyor? Güzel kardeşim sorunun belli. İlla arkadaşını gondikleyeceksin diye bir kural yok. Git bir geneleve işini hallet, üzerindeki yükü bırak. Şuraya da şöyle konular açmayı bırakın artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,466
Üyeler
185,735
Son üye
muhammedygdrn
Geri