Neler Yeni

Sizce souls like oyunlara zorluk seçeneği gelmeli mi

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
Sizce gelmeli mi bence gelmeli türü çok ilgimi çekmedi ben bir oyun oynarken rahatlamak istiyorum boss olsun olmazsa tadı olmaz zaten ama bu kadar zor olmamalı bence miyazaki nin yaptığı oyun tasarımı vs.beğendim ama bune böyle ya en dindirir düşmana bile 5 10 defa ölüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce gelmeli mi bence gelmeli türü çok ilgimi çekmedi ben bir oyun oynarken rahatlamak istiyorum boss olsun olmazsa tadı olmaz zaten ama bu kadar zor olmamalı bence miyazaki nin yaptığı oyun tasarımı vs.beğendim ama bune böyle ya en dindirir düşmana bile 5 10 defa ölüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Türü çok ilgimi çekti yanlış yazmışım

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,095
İsim
Mehmet
İnternetten hile indir beceremiyorsan

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Burak
Trainer mod candır hemen indir wemodu tak tak tak hilenin tadını çıkar 😆😆😆

newaziz

80+ Bronze

Türü çok ilgimi çekti yanlış yazmışım
Bir anlamı kalmaz. Zorluk seçeneği gelirse Assassin Creed oyunlarından bir farkı olmaz. Soulslike oyunları denem yanılma ve build dizmeden geçiyor ki oyun yine de kolay olmuyor.(Elden Ring oynarken sinirden masayı kırdım o ayrı.) Herkese hitap eden oyunlar değiller.
Benim yorumum.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,441
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Soulslike oyunlarına zorluk seçeneği gelirse o oyunun türü zaten Soulslike olmaz. Zorluk seçeneği gelsin, bi de kan ve parçalanma efektleri de kalksın tam Ubisoft oyunu olur gayri

(Bu arada Soulslike oyunlarını oynayamayan ve keşke zorluk seviyesi gelse diyen biriyim)

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
ismail
Gelmemeli. Oyunun anticheat sistemi var parasını verip de hile araştırmak anlamsız. Oyunlara alışınca kolay ayrıca. Birkaç defa daha ölün alışırsınız.

Keyfen

80+ Bronze
yani bir boss u kestikten sonra o alınan haz ve ağız dolu küfrü söyleyip ardından çok kolaymış deme hissiyatını başka tür oyunlar vermedi vermiyor bence evrensel olması açısından gelmemeli zorluk değişimi

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gelmeli. Zaten sırf zor olması için abuk sabuk şeyler yaptıklarından daha sonra denge yaması yayınlamak zorunda kalıyorlar. Şu toksik kitlesinin kafasına göre hareket etmek, kendilerine sövdürmek dışında bir kazanç sağlamıyor.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Elvan kocer
yani bir boss u kestikten sonra o alınan haz ve ağız dolu küfrü söyleyip ardından çok kolaymış deme hissiyatını başka tür oyunlar vermedi vermiyor bence evrensel olması açısından gelmemeli zorluk değişimi
Bak şöyle bir şey var anlıyorum beğenmediğim kısımları söyleyeyim sana. 1-chekpoint yok 2-ölünce tüm para birimlerinin gitmesi 3-Bir boss un bile değil garip grup bir canlının gelip size tek atması 4-Oyunda herhangi bir hikaye sunumu yok benim için - bir oyunun hikayesini öğrenmek için araştırmak çok mantıksız 5-Oyunda alışana kadar ölmek

Gelmeli. Zaten sırf zor olması için abuk sabuk şeyler yaptıklarından daha sonra denge yaması yayınlamak zorunda kalıyorlar. Şu toksik kitlesinin kafasına göre hareket etmek, kendilerine sövdürmek dışında bir kazanç sağlamıyor.
Gerçekten ya hani bir oyunun amacı bence genel kitleye hitap etmeli bu oyunları oynayan herkes mazoşist mi anlayamıyorum

Keyfen

80+ Bronze
Bak şöyle bir şey var anlıyorum beğenmediğim kısımları söyleyeyim sana. 1-chekpoint yok 2-ölünce tüm para birimlerinin gitmesi 3-Bir boss un bile değil garip grup bir canlının gelip size tek atması 4-Oyunda herhangi bir hikaye sunumu yok benim için - bir oyunun hikayesini öğrenmek için araştırmak çok mantıksız 5-Oyunda alışana kadar ölmek

Gerçekten ya hani bir oyunun amacı bence genel kitleye hitap etmeli bu oyunları oynayan herkes mazoşist mi anlayamıyorum
Tek tek cevaplim bu sayede oyuna bir şans vericeğine inanıyorum
1- checkpointler var baya var hatta elden ring de baya bi arttırmışlar ki oraya gidene kadar potunu vb dikkatli kullanman gerekiyor
2- ölünce tüm paranın gitmesi insanı geriyo ve öldüğünde bir ceza olduğunu anlıyorsun ama ölmeden önce geri alabiliyorsun buda oyuncuya kalıyo.
3- bu konuda sonuna kadar katılıyorum
4- hiç bir souls oyunu hikaye bazlı gitmiyor nasıl ki uncharted gibi oyunların oynanışı kötü olsada hikayeyi çok güzel aktarıyor bu oyunda tam tersi.
5- alışsanda ölüyosun sürekli bi boss geliyo hiç beklemediğin anda ağız burun girişiyo çok can sıkıcı bi durum biraz ezbere dayalı diyebilirim.
ilaveten ;
oyunda rastgele karşılaşabileceğin dünya kadar boss ve yan içerik var bir eşya buluyorsun ne işe yaricak diyorsun birden başka yerlere götürüyor sen ifelan internetten destek alarak haritayı takip edebiliyorsun ben ana hikayede 4 boss kesip yan içeriklerin %80 civarını yapmışken buldum :D
bence bir şans ver olumsuz yaklaşırsan oyuna girer girmez sıkılırsın bende seninle aynı fikirdeydim 20 kere silip yükledim sarmadı oyun ama en son internette araştırdım ve baya bi içerik görünce dedim denenmeli

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Aşağıdaki video sana bir örnek olabilir neden zorluk modunun olmadığını.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,939
Üyeler
163,413
Son üye
mYagizo
Top Bottom