Neler Yeni

Sizce Spor Sayesinde Vücut 5 Günde Değişir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
Arkadaşlar merhaba ben düzenli olarak evde spor yapıyorum ve her gün anrenman sonu vicuduma bakarken seviniyorum ilk defa 4 5 gün boyunca bakmadım o günlerde geene spor yaptım gunde en az 1.30 2 saat 5 günün sonunda bi baktım gene aynı vicut gene iyi ama sanki çok küçükte olsa bi gerileme gördüm fiziksel olarak vicudumda ama tekrar sayılarım falan aynıydı sizce neden 5 günde hiç spor yapmasak bile vicudun fiziksel görünüm açısından değimemesi lazım bana sorarsanız psikolojik açıdan gelen bi dğeişim bu sizce neden böyle bir şey olabilirmi sinirim bozuldu az da olsa gerileme görünce nedensem bilmiyorum iyi forumlar.

kamyoncu36

80+ Bronze
4-5 günde değişim olmaz sürekli yapman lazım

Gokvyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Gökay Gündağ
kanka vücüdunu aniden bir değişime sokuyorsun sonuçta 5 gün çok kısa bir süre bırakma bunu 2. haftanda fiziksel görünüşünde bir değişim bile olmasa rahatlık hissediceksin herşeyin daha rahat olucak devam et

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kağan KAYA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka vücüdunu aniden bir değişime sokuyorsun sonuçta 5 gün çok kısa bir süre bırakma bunu 2. haftanda fiziksel görünüşünde bir değişim bile olmasa rahatlık hissediceksin herşeyin daha rahat olucak devam et
tam okurmusuny azdığım metni
Mesaj otomatik birleştirildi:

4-5 günde değişim olmaz sürekli yapman lazım
tam okurmusun yazdığım metni

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,558
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
5 günde vücut toparlamayacağından gerileme olması normal düzene sokunca değişir

equinoxx

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba ben düzenli olarak evde spor yapıyorum ve her gün anrenman sonu vicuduma bakarken seviniyorum ilk defa 4 5 gün boyunca bakmadım o günlerde geene spor yaptım gunde en az 1.30 2 saat 5 günün sonunda bi baktım gene aynı vicut gene iyi ama sanki çok küçükte olsa bi gerileme gördüm fiziksel olarak vicudumda ama tekrar sayılarım falan aynıydı sizce neden 5 günde hiç spor yapmasak bile vicudun fiziksel görünüm açısından değimemesi lazım bana sorarsanız psikolojik açıdan gelen bi dğeişim bu sizce neden böyle bir şey olabilirmi sinirim bozuldu az da olsa gerileme görünce nedensem bilmiyorum iyi forumlar.
aldığın besinler ile tükettiğin sıvı miktari ile kaynaklıdır. 5 günde ne ilerlersin ne de geriye gidersin. 4.5 yıl vücut geliştirme yaptım. 1.5 senedir yapmıyorum ancak en ufak idmanda hala aynı formda gibi görünüyor.

Beslenmeni, sıvı tüketimini salmadığın sürece asla gerilemezsin.

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Over training olma dikkat et ondan gerileme olablr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR