Neler Yeni

Sizce süper ligde kaç büyük var?

Kaç büyük var?

• 1

Oylar: 12 11.5%
  • 2

Oylar: 12 11.5%
  • 3

Oylar: 57 54.8%
  • 4

Oylar: 16 15.4%
  • 5

Oylar: 3 2.9%
  • Daha fazla

Oylar: 4 3.8%

• Oy kullanan toplam üye
    104

Messinin kramponu

80+ Bronze
Tamam takım tutmuyorsun anladım fakat neden Türkiye'nin en büyük takımı Galatasaray olduğunu kabullenmeyip sürekli yazdıklarıma gülücük atıyorsun? Galatasaray geçen sezon karşısına Barcelona veya kadro yapılanması iyi olsaydı Barcelona'yı geçme potansiyeli olan bir takımdı. O takım en az çeyrek final oynardı karşısına Barcelona gelmeseydi.
Türkiye gibi bir ligte 1.olup gitsen kaç yazar İngiltere'nin 2. Lig takımlarını getir o oyun tarzı ile Türkiye'de her sene kupa kaldırırlar bunu herkes kabul ediyor Türkiye'de şampiyon olmak zor değil Allah'tan takım tutmuyorum da mantıklı yorum yapabiliyorum neyse en iyisi gs kardeşim Türkiye gibi bir ligte şampiyon olabiliyor eyvallah UEFA'ya gidince bütün takımlar zortluyor nedense e bunlar 19 kişilik ligte şampiyon olmuş takımlar nerde bari ysri final oynasınlar
Konumda kavga çıkarmasak mı?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Tamam takım tutmuyorsun anladım fakat neden Türkiye'nin en büyük takımı Galatasaray olduğunu kabullenmeyip sürekli yazdıklarıma gülücük atıyorsun? Galatasaray geçen sezon karşısına Barcelona veya kadro yapılanması iyi olsaydı Barcelona'yı geçme potansiyeli olan bir takımdı. O takım en az çeyrek final oynardı karşısına Barcelona gelmeseydi.
Tamam en büyük Galatasaray kabul ettim

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe

Dušan Tadić

80+ Silver
Trabzonspor büyük sayılmaz. Bjk ise 3. büyüktür.
Fb ve Gs başı çekmektedir. Son yıllarda Galatasaray daha başarılıdır ancak Fenerbahçe'nin tarihi daha ihtişamlıdır.

Dolayısıyla Türkiye'nin en büyüğü Batman Petrolspor'dur.
Aksini iddaa eden tenis izlesin.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
1 BÜYÜK ODA FENERBAHÇEEE

Satriani

80+ Bronze
Büyüklük Allah'a mahsus gençler, böyle dünya işleri için birbirinizi kırmayın. Eninde sonunda bir spor dalı, bu kadar büyütülecek hiç bir yanı yok.
Millet milyon dolarları götürüyor, arkada türlü pislikler, dolaplar dönüyor taraftar da maddi ve manevi kendini heder ediyor, saçma...

Messinin kramponu

80+ Bronze
Kardeşim ne kavgası sende kavga diyip duruyorsun ne bir küfür ne bir argo var sohbet ediyoruz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam gerçekler bu GS en iyisi
Yok kavga etmiyorum gerçekleri açıklamaya çalışıyorum. :)
Hocam ikinizde farklı düşünüyorsunuz ve bunu birbirinize anlatmaya çalışıyorsunuz. Bu kavgaya girmiyor mu?

Trabzonspor büyük sayılmaz. Bjk ise 3. büyüktür.
Fb ve Gs başı çekmektedir. Son yıllarda Galatasaray daha başarılıdır ancak Fenerbahçe'nin tarihi daha ihtişamlıdır.

Dolayısıyla Türkiye'nin en büyüğü Batman Petrolspor'dur.
Aksini iddaa eden tenis izlesin.
Hocam başlıkta “Trabzon büyükler arasında mı?” yazmıyor neden herkes bu şekilde cevaplıyor 😀

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Avrupa başarısına göre Galatasaray.
Taraftar sayısına göre Fenerbahçe - Galatasaray.
Şampiyonluk sayısına göre Fenerbahçe.
Bana göre 3 büyük var. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş.
Futbol dışındaki diğer branşlarda tartışmasız Fenerbahçe.

Bir gerçek var ki, 22 yıl önce Galatasaray 'in kazandığı UEFA kupasını Fenerbahçe'li olarak bende sabaha kadar kutlamasını yaptım. Bu forumda çoğu kişinin yaşı yetmez . Çok büyük olaydı. Ama 22 yıl geçti. Avrupa'da başarılı olamadığımız sürece büyük küçük hikâye.

Son düzenleme:

Messinin kramponu

80+ Bronze
Avrupa başarısına göre Galatasaray.
Taraftar sayısına göre Fenerbahçe - Galatasaray.
Şampiyonluk sayısına göre Fenerbahçe.
Bana göre 3 büyük var. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş.
Futbol dışındaki diğer branşlarda tartışmasız Fenerbahçe.

Bir gerçek var ki, 22 yıl önce Galatasaray 'in kazandığı UEFA kupasını Fenerbahçe'li olarak bende sabaha kadar kutlamasını yaptım. Bu forumda çoğu kişinin yaşı yetmez . Çok büyük olaydı. Ama 22 yıl geçti. Avrupa'da başarılı olamadığımız sürece büyük küçük hikâye.
Hocam haklısınız.

Top Bottom