Sizce süper ligde kaç büyük var?

Kaç büyük var?

• 1

Oylar: 12 11.5%
  • 2

Oylar: 12 11.5%
  • 3

Oylar: 57 54.8%
  • 4

Oylar: 16 15.4%
  • 5

Oylar: 3 2.9%
  • Daha fazla

Oylar: 4 3.8%

• Oy kullanan toplam üye
    104
Galatasaray bence, avrupadaki başarısı ve şampiyonlukları ile diğer takımlardan daha üstün kılıyor.

Tek büyük var diyenler yıllarca güncelleme almamış iOS cihazı gibiler. Başka açıklaması yok :)

Tek büyük var diyenler yıllarca güncelleme almamış iOS cihazı gibiler. Başka açıklaması yok :)
Alakası yok, Fenerbahçe'nin başarısı Galatasaray kadar olsaydı Fenerbahçe'de diyebilirdim. Holigan taraftar yorumu yapmayın.

Holigan taraftarlarının yorumlarını dinleyemem Türkiye'nin en iyi takımı şu an Galatasaray'dır. Kupaları, başarıları ve kadrosuyla olsun, diğer takımlardan çok daha üstün.

Alakası yok, Fenerbahçe'nin başarısı Galatasaray kadar olsaydı Fenerbahçe'de diyebilirdim. Holigan taraftar yorumu yapmayın.
Ben Fenerbahçe veya başka bir takımın ismini geçirmedim. Sırf sizin şu fanatikliğiniz yüzüne yerimizde sayıyoruz. Ben Boluspor’luyum, buna da laf söyleyecek misin bakalım :)

Ben Fenerbahçe veya başka bir takımın ismini geçirmedim. Sırf sizin şu fanatikliğiniz yüzüne yerimizde sayıyoruz. Ben Boluspor’luyum, buna da laf söyleyecek misin bakalım :)
Fanatiklik? Gerçekleri söylüyorum dostum, en büyük takım şu an Galatasaray?

Beyler dursun başkan geliyor kaçın

19 tane

3

Trabzonspor büyük bir takım değildir. Avrupa'da başarısı bile yok. Adam akıllı bir tur bile görmemiş.
7 şampiyonluğu var diye büyük de olmaz.

Günümüzde Galatasaray 21 yüzyılda aldığı başarılar yüzünden diğer 2 İstanbul takımından daha yüksek konumdadır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,846
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri