Keşke…keşke +10 şampiyonluğu olan takımlar büyüktür diye bir kural olsaydı da şöyle tartışmalara girilmeseydi
Hocam başlıkta “Trabzon büyükler arasında mı?” yazmıyor neden herkes bu şekilde cevaplıyor
Trabzonu büyük yapan,şampiyon yapan tamamen lobisidir. Kendi şehrinde kasaptan et alamıyorlar borçları var,ülkedeki karadenizli yönetici tufanı sayesinde şampiyon oluyorlar,o da 32 senede 1.
Hocam trabzon anadolu takımı zaten o kadar iyi olmasını bekleyemeyiz. Fakat bence süper lig için ortalama bir takım.Kısaca 3 büyük varın nedenini açıkladım dostum.
Trabzon,bursaspor,kocaelispor,adanademirspor,eskişehirspor,göztepe,karşıyaka,sakaryaspor,gaziantep spor, ankaragücü bu takımların süperligte olması lazımken hepsi 70 milyon,60 milyon hatta daha komiği 20 milyon gibi rakamlarla, binlerce taraftarıyla alt liglerde sürünüyor.Hocam trabzon anadolu takımı zaten o kadar iyi olmasını bekleyemeyiz. Fakat bence süper lig için ortalama bir takım.
Hocam burada 3 büyüklerden mi bahsediyorsunuz yoksa anadolu kulüpleri mi?işte size o 3 büyük dediğimiz rezillerin asıl acizliği.
Hocam örnek verdiğiniz bazı takımlar süper ligde oynuyor zaten. Mesela trabzon ve adana demir spor.Trabzon,bursaspor,kocaelispor,adanademirspor,eskişehirspor,göztepe,karşıyaka,sakaryaspor,gaziantep spor, ankaragücü bu takımların süperligte olması lazımken hepsi 70 milyon,60 milyon hatta daha komiği 20 milyon gibi rakamlarla, binlerce taraftarıyla alt liglerde sürünüyor.
Adanademirden bahsediyorsan evet 30 yıl sonra iktidar yanlısı adam başkan olunca çıktılar,trabzonu zaten iktidar ayakta tuttu,diğerleri yok... Evet 3 büyütülmüşlerden bahsediyorum.Hocam burada 3 büyüklerden mi bahsediyorsunuz yoksa anadolu kulüpleri mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam örnek verdiğiniz bazı takımlar süper ligde oynuyor zaten. Mesela trabzon ve ankara gücü.
Tamamdır hocam. İyi forumlar.Adanademirden bahsediyorsan evet 30 yıl sonra iktidar yanlısı adam başkan olunca çıktılar,trabzonu zaten iktidar ayakta tuttu,diğerleri yok... Evet 3 büyütülmüşlerden bahsediyorum.