Neler Yeni

Sizce süper ligde kaç büyük var?

Kaç büyük var?

• 1

Oylar: 12 11.5%
  • 2

Oylar: 12 11.5%
  • 3

Oylar: 57 54.8%
  • 4

Oylar: 16 15.4%
  • 5

Oylar: 3 2.9%
  • Daha fazla

Oylar: 4 3.8%

• Oy kullanan toplam üye
    104

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
0 ( sıfır )

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
keşke +10 şampiyonluğu olan takımlar büyüktür diye bir kural olsaydı da şöyle tartışmalara girilmeseydi

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,

Farway

80+ Silver
Trabzonu büyük yapan,şampiyon yapan tamamen lobisidir. Kendi şehrinde kasaptan et alamıyorlar borçları var,ülkedeki karadenizli yönetici tufanı sayesinde şampiyon oluyorlar,o da 32 senede 1.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,

Farway

80+ Silver
Kısaca 3 büyük varın nedenini açıkladım dostum.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Kısaca 3 büyük varın nedenini açıkladım dostum.
Hocam trabzon anadolu takımı zaten o kadar iyi olmasını bekleyemeyiz. Fakat bence süper lig için ortalama bir takım.

Farway

80+ Silver
Hocam trabzon anadolu takımı zaten o kadar iyi olmasını bekleyemeyiz. Fakat bence süper lig için ortalama bir takım.
Trabzon,bursaspor,kocaelispor,adanademirspor,eskişehirspor,göztepe,karşıyaka,sakaryaspor,gaziantep spor, ankaragücü bu takımların süperligte olması lazımken hepsi 70 milyon,60 milyon hatta daha komiği 20 milyon gibi rakamlarla, binlerce taraftarıyla alt liglerde sürünüyor.
Galatasaray,fenerbahçe ve jimnastik klübü ise 10 milyarlarca liralık borçlarına rağmen 1 puanları bile silinmez,hakemler tarafından korunur, tff ses çıkarmaz,uefa göz yumar,işte size o 3 büyük dediğimiz rezillerin asıl acizliği.

Daha da ironik olan kısmı kocaelisporun bal ligi seyirci ortalaması 11 bin iken 3 büyüklerden 2 sinin ortalaması 9-10 bindi derbiye kadar. Bilet fiyatını öne sürenler olacaksa 20 liraydı bilet, galatasaray maçı 45 liraydı yani öyle ahım şahım fark yok 4 liglik.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
işte size o 3 büyük dediğimiz rezillerin asıl acizliği.
Hocam burada 3 büyüklerden mi bahsediyorsunuz yoksa anadolu kulüpleri mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trabzon,bursaspor,kocaelispor,adanademirspor,eskişehirspor,göztepe,karşıyaka,sakaryaspor,gaziantep spor, ankaragücü bu takımların süperligte olması lazımken hepsi 70 milyon,60 milyon hatta daha komiği 20 milyon gibi rakamlarla, binlerce taraftarıyla alt liglerde sürünüyor.
Hocam örnek verdiğiniz bazı takımlar süper ligde oynuyor zaten. Mesela trabzon ve adana demir spor.

Farway

80+ Silver
Hocam burada 3 büyüklerden mi bahsediyorsunuz yoksa anadolu kulüpleri mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam örnek verdiğiniz bazı takımlar süper ligde oynuyor zaten. Mesela trabzon ve ankara gücü.
Adanademirden bahsediyorsan evet 30 yıl sonra iktidar yanlısı adam başkan olunca çıktılar,trabzonu zaten iktidar ayakta tuttu,diğerleri yok... Evet 3 büyütülmüşlerden bahsediyorum.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Adanademirden bahsediyorsan evet 30 yıl sonra iktidar yanlısı adam başkan olunca çıktılar,trabzonu zaten iktidar ayakta tuttu,diğerleri yok... Evet 3 büyütülmüşlerden bahsediyorum.
Tamamdır hocam. İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,439
Üyeler
161,998
Son üye
kaans4g
Top Bottom