Neler Yeni

Sizce Tanrıya İhtiyacımız Var mı?

Sizce Tanrıya İhtiyaç Var mı?

• Oy kullanan toplam üye
    81

Sami Järvi

80+ Silver
eğer bir tanrı var ise tanrının bize ihtiyacı yok ama bizim ona ihtiyacımız olur.Bence var ama bu Tanrı kavramı sadece Müslümanlıkla bağlanmamalı

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Konu ile alakasız ancak röportajların da bir putperest bulabilirsen çok iyi olur. Hangi akıl ile kendi yaptıkları bir puta veya daha farklı bir şeye ibadet ediyorlar.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bilmem diyenler agnostikdir bu arada.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bugün arkadaş ortamına girerken selam verdim. Biri almadı selamımı. Daha doğrusu Allah'ın selamını almadı. Oturduğumuz bankın arkasında duruyordu. Neden almadın dedim, bana belki inanmıyorum dedi. Tam o sırada bankın arkasındaki dikenli güllerin üzerine düştü. :D

Alfha13

80+ Silver
şunu herkes kabul etmeliki. eğer hiçbir din ortaya çıkmamış olsaydı ve dünyada din diye bir kavram olmasa şuan dünyamız çok çok çok daha iyi bir yerdi
Birçok tarihçi ve psikiyatrist günümüz ahlakının dinler sayesinde geliştiğini, dinler olmasaydı günümüzdekinden çok daha farklı ahlak kurallarımız olacağını söylüyor. Ahlak diyorum, yapılanlar değil. Adam öldürmenin yanlış bir şey olmadığı bir yer ne kadar güzel olurdu?

Cruyff and Messi

80+ Bronze
Ulan başınıza bir şey gelse gönlünüz Allahı Tanrıyı arar yardım istersiniz gelmişsiniz burada yok öyle yok şöyle

Top Bottom