Neler Yeni

Sizce telefonuma neden böyle olmuştur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Cevahir
Huawei y5 lite 2018 marka telefon kullanıyorum telefonuma dün play storedan banka uygulaması indirecektim indirmeye başladım sonra uygulama hata verdi yüklenmedi sonra WhatsApp a girip çıktım sonra telefonun ana ekranında arka planda ki uygulamaları temizlerken telefon dondu sonra kendi kendine

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Kapatıp açtınız mı? Normal çalışıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Cevahir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapatıp açtınız mı? Normal çalışıyor mu?
Telefonum dün gece böyle oldu birden siyah ekran geldi bir kaç saniye sonra telefon kapandı Huawei yazısı geldi tuşlara bastım telefon çalışmadı sonra gece geç saat oldu uyudum sabah uyandığımda baktım telefon kalmamıştı o yazı gitmişti telefonumun şarjı da bitmişti sonra telefonumu şarja taktım telefonum açıldı şu an çalışıyor

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Telefonum dün gece böyle oldu birden siyah ekran geldi bir kaç saniye sonra telefon kapandı Huawei yazısı geldi tuşlara bastım telefon çalışmadı sonra gece geç saat oldu uyudum sabah uyandığımda baktım telefon kalmamıştı o yazı gitmişti telefonumun şarjı da bitmişti sonra telefonumu şarja taktım telefonum açıldı şu an çalışıyor
Yani birçok sebebi olabilir. Umarım yazılım ile alakalıdır, öyleyse sıkıntı yok demektir.

Top Bottom