güncel olarak t10x uzun menzil kullanıcısı olarak arabayı öneririm ama nasıl öneririm eksileri yok mu tabii ki var onlardan bnaşlıyayım arbada ful yazılım olduğu için arada sapıtıyor bazen ekranı açılmıyor bu durum olduğunda arabadan inip kitledikten 5 dk sonra bidaha binmeniz gerekiyoır sonra düzelyor bide arabayı kumandadan açıp bineceğim zaman kapıyı açmak için elimi koyduğumda kendini kitliyor ama kapı açılıyor öyle bir şekilde sürüş yaptıktan sonra aracı kapatıp ineceğin zaman kapıyı açtığın gibi dörtlüleri yakıp korna çalmaya başlıyor ve bu çok can sıkıcı bir durum heleki insanların olduğu yerde bunun çözümünü bulamadım kendi ürettiğim bir taktiğim var kumandadan değilde direkt kapı kolundan açıp biniyorum o sayede bu senaryo yaşanmıyor ama saçma yinede onun dışında kışın max 230 km gidiyor araba şuan 350 km yol yapıyor ama şuınu söylemeliyim ben aracı sakin kullanan biri değilim altımda 200 beygir güç varsa onu hissetmek isterim onun dışında gayet güzel çiçek gibi bir araba malzeme kalitesi elit hissettiriyor yol tutuşuna lafım yok zaten on numara mal hocam saygılarlaTogg sizce alınır mı? aileye engelli indirimi ile bir araba almayı düşünüyoruz toggun en düşük versiyonu indirim ile 850k civarına geliyor i20 gibi araçlarda 650-700k civarında indirim ile gün içinde şehir içi kısa mesafede belki 15-20km de kullanılacak.
Elektieikli araça bakılınca kullanımı çok ucuza geliyor bakım ve enerji olarak
Ama togg çıkalı daha çok olmadı sizce alınır mı?.